Seçer: "Hem Kendimizin Hem de Sevdiklerimizin Sağlığı İçin Lütfen Tedbirleri Elden Bırakmayalım"

Başkan Seçer, Ramazan Bayramı’nın sağlık, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ederek, “Bayram sevinci ve coşkusuna her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu zor günlerde, hem kendimizin hem de sevdiklerimizin sağlığı için lütfen tedbirleri elden bırakmayalım. Bu zor günler mutlaka geçecek ve tüm güzellikler yine bizimle olacak” dedi.

12 Mayıs 2021 Çarşamba, 14:03
Seçer: "Hem Kendimizin Hem de Sevdiklerimizin Sağlığı İçin Lütfen Tedbirleri Elden Bırakmayalım"
-

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Seçer’in mesajı şöyle:
“Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınının gölgesinde olsak da; birlik ve beraberlik içerisinde Ramazan Bayramı’nı karşılamanın mutluluğu içerisindeyiz.
Her ne kadar ev ziyaretleriyle büyüklerimizi ziyaret edemesek ve evlerimize kapanmış olsak da bu bayram bizlere çocukları sevindirme, muhtaçlara yardım etme ve dargınlıkları giderme için güzel bir fırsatı sunuyor.
Bu fırsatı değerlendirerek, en güzel dayanışma örneklerini sergileyelim; zorda kalan vatandaşlarımıza destek olalım, varsa küskünlükleri giderelim.
Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak biz; pandemi sürecinde sürdürdüğümüz tüm hizmetlerimiz gibi bu bayramda da vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.
Toplu taşıma araçlarımız gerekli tüm tedbirleri alınarak, ilgili genelge uyarınca çalışma kısıtlılığı olmayan görevlilere ve sivil vatandaşlarımıza ücretsiz olarak hizmet verecek. İtfaiye personelimiz vatandaşlarımızın zor zamanında yanlarında olmayı sürdürecek. Cenaze, defin hizmetleriyle ilgili personelimiz de görevlerinin başında olacaklar.
Herhangi bir olumsuzluğa karşı tüm vatandaşlarımız, TEKSİN Mersin Çağrı Merkezi Alo 185 numaralı hattan belediyemize ulaşabilirler.
Bayram sevinci ve coşkusuna her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu zor günlerde, hem kendimizin hem de sevdiklerimizin sağlığı için lütfen tedbirleri elden bırakmayalım.
Bu zor günler mutlaka geçecek ve tüm güzellikler yine bizimle olacak.
Ramazan Bayramı’nın sağlık, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, hep birlikte güzel günlerde geçireceğimiz nice mutlu bayramlar diliyorum.”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı