Selahattin Özdemir'in Hayatını Kaybettiğini, Kardeşi Yusuf Suat Özdemir Sosyal Medya'dan Paylaştı (Cenaze ve Yas Yeri Bilgisi)

Arabesk sanatçısı Selahattin Özdemir, tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Acı haberi kardeşi Yusuf Suat Özdemir, sosyal medya hesabından paylaştı.

27 Ağustos 2019 Salı, 14:35
G: 28.08.2019 - 09:13
Selahattin Özdemir'in Hayatını Kaybettiğini, Kardeşi Yusuf Suat Özdemir Sosyal Medya'dan Paylaştı (Cenaze ve Yas Yeri Bilgisi)
-

Geçtiğimiz günlerde geçirdiği kalp krizi nedeniyle hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alınan, aslen Adanalı olan ve Mersin’de yaşayan arabesk dünyasının efsane isimlerinden 56 yaşındaki Selahattin Özdemir’in bugün öğle saatlerinde hayata gözlerini yumduğu öğrenildi.
Kaldırıldığı Toros Devlet Hastanesi yoğun bakımında tedavisi sürer iken vefat eden, birçok albümü bulunan müzik sanatçısı Selahattin Özdemir’in cenaze programı ise henüz paylaşılmadı.
Güncelleme: Arabesk Müziği Sanatçısı Selahattin Özdemir’in cenazesi, 28 Ağustos 2019 Çarşamba günü öğlen namazına müteakip, Muğdat Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından şehir mezarlığına defnedilecek. Merhum sanatçı Özdemir’in taziye yeri ise yakınları tarafından, Yenişehir İlçesi Hürriyet Mahallesi Turunçlu Sitesindeki evinde yapılacağı şeklinde paylaşıldı.

Selahattin Özdemir'in Hayatını Kaybettiğini, Kardeşi Yusuf Suat Özdemir Sosyal Medya'dan Paylaştı
Selahattin Özdemir Kimdir?
1982 yılında ilk albümünü çıkartan Selahattin Özdemir, bugüne kadar 20'den fazla albüme imza attı. Ünlü şarkıcı; "Esrar Perdesi", "Yaşarken Ölenler", "Sensiz de Olur", "Aramızda Sıra Dağlar", "Kimsem Yok Benim", "Filmin Sonu" ve "Yaşamam Artık"gibi parçaları ile kısa sürede büyük hayran kitlesine ulaşmıştı. İşte, Selahattin Özdemir hakkında merak edilenler...
Selahattin Özdemir 1963 yılında Adana'da dünyaya geldi. 1982'de ilk albümüne imza atan sanatçı, günümüzde müzik dünyasında aktif olarak yer almamakta ve Mersin'de işletmecilik yaparak geçimini sağlamaktadır.
Sanatçının bir dönem ortaya atmış olduğu "İngilizce Arabesk" projesi fazla ilgi görmemiştir.
Özdemir şarkılarında genellikle acı, hüzün, ayrılık ve sevdayı anlatmaktadır. Son albümü "Gidemezsin" 2009'da piyasaya çıkmıştır.
Sanatçı Selahattin Özdemir, geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı Toros Devlet Hastanesi yoğun bakımında tedavisi sürer iken 27 Ağustos 2019 Salı günü öğle saatlerinde hayatını kaybetti.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
ibrahim çiftçi
14:49
27 Ağustos 2019 Salı
mersin çalışıyor adana yatıyor teşekürler mersin teşekürler başkan ve ekimi
37.130.90.142
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı