Sivas Kangal'da Bakan Yılmaz, Seçim Vaatleri Üzerine Konuştu

Sivas Kangal'da düzenlenen mitingde Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, muhalefet partilerinin seçimlerde vaat verme zamanının geldiğini belirtti.

Sivas Kangal'da Bakan Yılmaz, Seçim Vaatleri Üzerine Konuştu
Sivas Kangal'da düzenlenen mitingde Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, muhalefet partilerinin seçimlerde vaat verme zamanının geldiğini belirtti.
Google News'te Abone Ol

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, 7 Haziran genel seçimleri kapsamında Sivas’ın Kangal ilçesinde bir miting düzenledi. Burada yaptığı konuşmada, bu seçimlerin Türkiye’nin geleceği açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Yılmaz, "Biz Kangal’ın, Sivas’ın geleceği hakkında karar vereceğiz. Yeni Türkiye’yi birlikte inşa edeceğiz" dedi.


Yılmaz, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü kuruluş yıl dönümüne yaklaşırken, seçmenlerin hangi rotayı seçeceğini belirleyeceğini ifade etti. "Yeni Türkiye’nin rotasını mı seçeceğiz yoksa eski Türkiye’nin yolunu mu?" diye sorarak, seçmenlerin geleceğe umutla bakmasının önemini vurguladı.


“Yeni Türkiye İçin Birlikte Çalışmalıyız”


Yılmaz, Kangal ve Sivas halkına ince eleyip sık dokuyarak, gelen vaatleri değerlendirmeleri gerektiğini hatırlattı. "Yapacak işlerimiz çok, önümüzde sadece bir hafta var. Yeni Türkiye’nin inşasında hep birlikte yer almalıyız" dedi.


Bakan Yılmaz, 2002 yılından bu yana vatandaşların milli iradeye sahip çıktığını belirterek, 7 Haziran’da yapılacak seçimlerin bu iradenin bir yansıması olacağını dile getirdi. "Seçim zamanı geldi ve toprak ekim zamanı olacak" diyerek, geçmişi unutmadan geleceği şekillendirme çağrısında bulundu.


Yılmaz, muhalefet partilerinin vaat etme mevsiminin geldiğini ancak bu vaatlerin somut bir temele dayanmadığını ifade etti. “Milletimiz, 1950’den bu yana CHP’ye iktidar vermedi. Çünkü iktidar, milli iradeyi gasp etmeye çalıştı” dedi. Yılmaz, CHP ve MHP’nin tek başına iktidar olamayacağını, hizmetin ancak iktidar partisinden geleceğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin