SOLOTÜRK Mersin Semalarında Uçacak, Solotürk Gösteri Ekibi 23 Nisan Günü Saat 16.00'da Mersin İdman Yurdu Sahilinde Uçacak

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, Türk Hava Kuvvetleri’nin akrobasi timi olan SOLOTÜRK Mersin’e geliyor.

17 Nisan 2019 Çarşamba, 11:43
G: 19.04.2019 - 12:46
SOLOTÜRK Mersin Semalarında Uçacak, Solotürk Gösteri Ekibi 23 Nisan Günü Saat 16.00'da Mersin İdman Yurdu Sahilinde Uçacak
-

Bugüne kadar birçok organizasyonda uçuş yapan, aynı zamanda uluslararası etkinliklerde de Türkiye’nin göğsünü kabartan SOLOTÜRK,Mersinlilerle buluşacak.Mersin semalarında nefes kesen bir gösteri düzenlemeye hazırlanan SOLOTÜRK, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunuMersin’de sergileyeceğimuhteşem akrobasi gösterisi ile taçlandıracak.
Sonsuz mavilikte birbirinden güç manevralarla yapılan akrobasi uçuşları ile izleyenlerin nefesini kesecek bir gösteriye hazırlanan SOLOTÜRK, Türk tarihinin en anlamlı günlerinden biri olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında 23 Nisan Salı günü saat 16.00’da Mersin İdman Yurdu Meydanı sahil bandında Mersinlilere görsel bir şölen sunacak.
SOLOTÜRK’tenMersinlilere Davet
Dünyanın en iyi pilotları arasında gösterilen SOLOTÜRK pilotları ise Mersinlilere seslenerek, 23 Nisan Salı günü Mersin’de düzenlenecek gösteriye tüm Mersinlileri davet etti. SOLOTÜRK’ün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise “Türk Silahlı Kuvvetleri’nin gözün göremediği kulağın duyamadığı yerlerde neleri başarabildiğini estetik biçimde tüm dünyaya gururla sunan SOLOTÜRK, sizlerle olacak olmanın gururunu yaşıyor… Gösterilerimizin en güzel yanı sizlersiniz. Bu yılda bizi yalnız bırakmayacağınıza inancımız tamdır” denildi.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ise Türk Hava Kuvvetleri'nin güzide pilotlarını Mersin'de ağırlayacak olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve "Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda tüm hemşehrilerimi unutamayacakları bir gösteri için Mersin İdman Yurdu Meydanı'ndaki buluşmamıza bekliyoruz” dedi.
Türkiye’nin gökyüzündeki gurur kaynağı

Türk Hava Kuvvetleri’nin sahip olduğu modern ve yüksek performanslı F-16 uçağının kabiliyetlerini, kullanımı için gereken yüksek seviyedeki bilgi ve beceriyi izleyiciye bir gösteri şeklinde sunan gösteri ekibi olan SOLOTÜRK, bugüne kadar ulusal ve uluslararası platformda birçok gösteriye imza attı. Kurulduğu günden bu yana Türkiye’nin gururu olan SOLOTÜRK,İngiltere Fairford'da dünyanın en prestijli hava gösterisinde (Royal International AirTattoo-RIAT) Hava Kuvvetleri tarihinde bir ilke imza atarak, "Dünyanın En İyi Gösteri Uçuşu" ödülü, Avrupa'nın en önemli havacılık gösterilerinden biri olan ve İngiltere'de yapılan RIAT 2018 AirShow'da“En İyi Solo Jet Gösteri Uçuşu” ödülü gibi birçok ödüle layık görüldü.


 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı