Tarsus Ak Parti'de Kemal Karaoğlu Heyecanı

Mustafa Kemal Karaoğlu'nun Şehirde STK'lar , Esnaf Odaları ve Kırsalda Köylere Ziyaretleri Devam Ediyor

21 Kasım 2018 Çarşamba, 16:47
G: 21.11.2018 - 17:03
Tarsus Ak Parti'de Kemal Karaoğlu Heyecanı
-

AK Parti Tarsus Belediye Başkan A. Adayı Mustafa Kemal Karaoğlu, sahada seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kent merkezinde önemli Sivil Toplum Kuruluşları, Esnaf Odalarını ziyaret eden Karaoğlu köy ziyaretlerinde ise köylülerin sorunlarını dinleyerek çözüm projelerini anlatıyor.
Mersin Ziraat Mühendisleri Eski Başkanı M. Kemal Karaoğlu sürdürdüğü ziyaretler çerçevesinde sıkmadık el bırakmıyor, yereldeki sorunların tespiti ve çözümü aşamasında vatandaşların derdini dinleyerek, çözüm yollarını anlatıyor.
Kendilerinin Tarsus Belediye Başkanı olması durumunda, belediyeciliğin temel görevleriyle birlikte, Tarsus'a hizmet için 3T olarak isimlendirdiği öncelikli Tarım, Turizm ve Ticaret alanlarında projeleri hayata geçireceklerini ifade eden AK Parti Tarsus Belediye Başkan A. Adayı Ziraat Mühendisi M. Kemal Karaoğlu "Önceliğimiz 3T, ancak bunu takiben sosyal, kültürel ve bilimsel çalışmalarımızda olacak. Tarsus'umuza ve Mersin Bölgemize uzun yıllardır farklı görevler alarak hizmet etmek şansı bulduk, tecrübelendik. Artık, Tarsus'umuza daha fazla hizmet etmek, tecrübelerimizi kente ve vatandaşların refah seviyesini artırıp, daha yaşanılabilir bir Tarsus için bu yola çıktık. Ziyaretlerimizde vatandaşlarımız bizlerden bir birbirine benzeyen takım isteklerde bulunuyor ve çözümlerimizi soruyor. Köylerden kentlere göçün önüne geçilmesi isteyen köylülerimize; işimiz bu tarım ve ticaret bizim mesleğimiz. O yüzden köylerimiz ve köylülerimiz için yine en iyi çözümü bizler proje haline getirdik ve halkımızın takdiri ile de seçildiğimiz de kısa sürede sırasıyla uygulayacağız. Kentteki ekonominin iyileşmesi için bizden beklentilerini dile getiren seçmenimize ise; İşsizlik ve kalkınma adına iş sahalarının genişlemesi, yatırımcının bölgeye çekilmesi için projelerimiz var bunları bir bir uygulayacağız." dedi.
Tarsus'un bereketli topraklara sahip olduğu ve iklim koşullarının bir çok türde tarımsal üretime elverişli olduğuna işaret eden Mersin Ziraat Mühendisleri Odası Eski Başkanı ve AK Parti Tarsus Belediye Başkan A.Adayı M. Kemal Karaoğlu, "Bereketli topraklarımızın, lojistik avantajlarımız; başta Mersin Uluslararası Limanı olmak üzere kara, hava ve demir yolu taşımacılığı gibi önemli artılarını koz olarak kullanacağız. uygulayacağımız kolaylıklar ile de yerli ve yabancı yatırımcıların bölgeye yatırım yapmasına teşvik edeceğiz. Böylelikle çok kısa sürede halkımızın refah seviyesini yukarı taşıyıp, Tarsus'u bölge ekonomisinin lokomotif şehri olacağız." dedi.
Tarsus Ak Parti'de Kemal Karaoğlu Heyecanı
Tarsus Ak Parti'de Kemal Karaoğlu Heyecanı
Tarsus Ak Parti'de Kemal Karaoğlu Heyecanı
Tarsus Ak Parti'de Kemal Karaoğlu Heyecanı
Tarsus Ak Parti'de Kemal Karaoğlu Heyecanı
Tarsus Ak Parti'de Kemal Karaoğlu Heyecanı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı