Tarsus Borsası Üye İşyerlerini Ziyaret Etmeyi Sürdürüyor

Tarsus Ticaret Borsası gerçekleştirdiği üye ziyaretlerinde üyelerinin talep ve isteklerini dinlemeye, birlikte çözüm üretmeye devam ediyor.

28 Şubat 2019 Perşembe, 19:38
G: 28.02.2019 - 19:49
Tarsus Borsası Üye İşyerlerini Ziyaret Etmeyi Sürdürüyor
-

Borsa Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Seçer, Genel Sekreter Hasan Şanlı ve Yönetici Asistan Ezgi Fındık Güngör ‘den oluşan heyet Sarıkaya Narenciye Paketleme Tarım Ürünleri Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Hacı Mehmet Sarıkaya, Biberciler İç Dış Ticaret Limited Şirketi, Murat ve Serhat Çamarşırcı ve Köserler, Sarıkaya Paketleme Tarım Ürünleri İhracat İthatlat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Bülent Ulus Sarıkaya’yı iş yerlerinde ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyaretlerde genel ülke ekonomisi ve özel sorunlar hususunda görüş alışverişinde bulunulan ziyaretlerde Borsa'nın faaliyetleri , planları, projeleri hakkında bilgiler verildi.
İşletme sahiplerinden sektörleri ile ilgili öneriler dinledi. Borsanın "İhracat Sizden, Personel Bizden" faaliyeti kapsamında Borsa Dış Ticaret Uzmanını dış ticarette dikkat edilmesi gerekli konularda firma çalışanlarını firmalarında ziyaret edeceği konusu da bu ziyaretler kapsamında konuşuldu.
Sarıkaya Narenciye Paketleme Tarım Ürünleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi işletme sahibi Hacı Mehmet Sarıkaya 35 yıldır içinde bulunduğu sektörün sorunlarına dair tavsiye ve çözüm önerilerini anlattığı ziyarette, Borsanın sektörleri ve diğer sektörlerde yaşanan güncel gelişmeleri takip ederek üyeleri bilgilendirmesinin önemini ifade etti.
Biberciler İç Dış Ticaret Limited Şirketi işletme sahipleri Murat Ve Serhat Çamaşırcı, babalarının başlattığı işi devam ettirdiklerini, sektörlerine ait ihracatta teşvik ve destek mekanizmasının dış pazarlarda rekabet gücünü arttırmaya yönelik beklentilerini ifade ederek, çalışma sezonlarında binlerce kişiye aş verdiklerine değindiler. Paketleme tesisini gezdiren Serhat Çamaşırcı, ürünlerin hangi işleme tabi tutulduğu konusunda bilgilendirmede bulundu.
Köseler - Sarıkaya Paketleme Tarım Ürünleri İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi işletme sahibi Bülent Ulus Sarıkaya son aylarda yaşanan ekonomik dalgalanmalara paralel olarak gelişen iklimsel muhalefetten kaynaklı fiyat iniş çıkışlarının sektörü zor duruma düşürdüğü ifade ederek, yurt dışı pazarlarında yaşanan nakliye sorunlarına değindi. Borsa olarak bu sorunun TOBB ve Bakanlık seviyesine taşınmasından duyduğu memnuniyeti de sözlerine ekledi.
Kaynak: Yeni Doğuş

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”