Tarsus TSO ve Ziraat Bankası Arasında Protokol

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Ziraat Bankası’nın ticarette tedarik finansmanını güvence altına almak ve firmaların nakit akışını kolaylaştırmak amacıyla uygulamaya aldığı ‘Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı Projesi’ kapsamında üye işyerleri için Ziraat Bankası Tarsus Şubesi ile protokol imzaladı.

17 Aralık 2020 Perşembe, 08:08
Tarsus TSO ve Ziraat Bankası Arasında Protokol
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak ve Ziraat Bankası Adana 1. Bölge Yöneticisi Ertuğrul İspaha tarafından imzalanan protokol törenine Oda Yönetim Kurulu üyeleri de zoom üzerinden katılarak proje detayları hakkında bilgi edindi. Ziraat Bankası Tarsus Şubesi Yöneticisi İsmet Öztürk’ün proje hakkında sunum yaptığı toplantıda iş insanları merak ettikleri sorulara cevap buldu.

GÜVENLİ FİNANSMAN
Dünya genelinde yaşanan ve Türkiye’yi de de etkileyen koronavirüs salgınının ekonomik hayata, üretim ve istihdama ilişkin olası hasarlarını en aza indirme hedefiyle Ziraat Bankası ve TOBB, ticarette tedarik finansmanını güvence altına almak ve firmaların nakit akışını kolaylaştırmak için yeni bir işbirliği gerçekleştirdi. TOBB’a bağlı üye işyerleri Ziraat Bankası’nın kurumsal kartı Bankkart Başak ile yapacakları alımlarda 540 güne kadar vade ve finansman avantajlarından yararlanacak.

540 GÜN VADE
Bankkart Başak Tedarik Zinciri finansmanı ürünüyle topraktan sofraya, denizden masaya, 360 derece yaklaşımıyla üretim ve ticaret zincirinin bütün halkalarını, sektörlerdeki tüm tarafları finansal açıdan destekliyor. Ziraat Bankası Tarsus Şubesi Yöneticisi İsmet Öztürk yaptığı sunumunda şu bilgilere yer verdi: ‘’Bu ürünle alıcılar ve satıcılar arasında büyük bir tedarik zinciri kuruluyor, üye iş yeri ve kurumsal kart altyapımız üzerinden özel fiyatlama ve vade avantajı sunuyoruz. Alıcı ile satıcı kendi aralarındaki ticareti, kartlı ödeme sistemi üzerinden güvenli bir şekilde yapacak, bu sayede iş hacimlerini arttırabilecek. Alıcı ve satıcı arasında oluşabilecek tahsilat riski ortadan kalkacak, alıcının ürün ve ham maddeye daha hızlı ulaşması sağlanacak. Alıcı ve satıcı kendi nakit akışlarına uygun ödeme takvimi oluşturabilecek. Odaya kayıtlı iş yerleri Ziraat Bankasının kurumsal kartı Bankkart Başak ile yapacakları alımlarda 540 güne kadar vade ve finansal avantajlardan yararlanabilecek. Anlaşmalı mesleki birlik veya dernek üyesi satıcılar ise özel oranlarla ertesi gün ya da banka garantisiyle blokeli veya taksit vadelerinde tahsilatlarını gerçekleştirme imkanı elde edecekler.”

HEDEF E-TİCARET PLATFORMU
Öztürk, “Bu yeni ve güçlü bir başlangıç olup daha da geliştirilmeye imkân tanımaktadır. Yakın zaman içinde ‘güvenli ticareti’ yaygınlaştırmak amacıyla kurduğumuz yapıyı e-ticaret platformuna dönüştürmek öncelikli hedeflerimizden biridir. Projenin Tarsus TSO üyelerine hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

FİNANSMAN İMKANI
Tarsus TSO Başkanı H. Ruhi Koçak, TOBB ve Ziraat Bankası işbirliğinin tüm üyelere, ticari mal alım-satımlarında, ‘Güvenli Ticaret Sistemi’ ve kolay finansman imkanı sunduğunu belirterek, ‘’TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na ve Ziraat Bankası yöneticilerine katkı ve desteklerinden dolayı üyelerimiz adına teşekkür ederim. Protokolümüz hayırlı olsun.’’dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor