Tekirdağ Çorlu'da Şehit Olan Polis Memuru Emrah Koç'un Cenazesi Van'a Getirildi

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde meydana gelen silahlı kavga olayında şehit olan polis memuru Emrah Koç'un cenazesi, askeri uçakla memleketi Van'a getirildi.

Tekirdağ Çorlu'da Şehit Olan Polis Memuru Emrah Koç'un Cenazesi Van'a Getirildi
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde meydana gelen silahlı kavga olayında şehit olan polis memuru Emrah Koç'un cenazesi, askeri uçakla memleketi Van'a getirildi.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesindeki bir iş merkezinde, silahlı kavga ihbarı üzerine bölgeye intikal eden sivil asayiş ekiplerine, bir şüpheli tarafından ateş açıldı. Bu saldırıda Van'ın Çaldıran ilçesi nüfusuna kayıtlı polis memuru Emrah Koç ve Samsunlu polis memuru Erkan Tütüncüler ağır yaralandı. Yaralı polis memurları, hastaneye kaldırıldıkları sırada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatlarını kaybederek şehit oldu. Öğle saatlerinde Çorlu Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından, şehit polis memuru Koç'un cenazesi askeri uçakla Van Jandarma Hava Grup Komutanlığı’na ulaştırıldı. Törene İçişleri Bakan Yardımcısı Ali Çelik, Van Valisi Ozan Balcı, Van Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Ünsal Bulut, Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Van İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran, Van Emniyet Müdürü Murat Mutlu, şehidin yakınları ve çok sayıda polis ve askeri erkan katıldı.

Vanlı şehit Koç'un Türk bayrağına sarılı tabutu, askeri uçaktan alınarak tören alanına getirildi. Törende saygı duruşunda bulunulmasının ardından, şehidin öz geçmişi okundu. Okunan duanın ardından, şehidin cenazesi cenaze aracı ile defnedilmek üzere Çaldıran ilçesine uğurlandı.

Van
Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin