Tekirdağ Süleymanpaşa'da 2 Doktorun Hayatını Kaybettiği Kazanın Duruşması Ertelendi

Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 doktor yaşamını yitirdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün yargılanmasına devam edildi. Duruşmada, taraf avukatları yeni Adli Tıp raporunu incelemek için süre talep etti.

Tekirdağ Süleymanpaşa'da 2 Doktorun Hayatını Kaybettiği Kazanın Duruşması Ertelendi

Tekirdağ 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, 'bilinçli taksirle ölüme ve yaralamaya neden olma' suçundan tutuksuz yargılanan doktor L.K., hayatını kaybedenlerin aileleri ve avukatlarıyla birlikte mahkeme salonunda yer aldı. Avukat Fırat Eren Canpolat, sürücünün kazadan önce alkollü olduğunu belirterek, buna bağlı olarak daha ağır bir ceza alması gerektiğini vurguladı.

Mahkeme heyeti, yaralanan A.A.G.'nin vücudundaki hasarın detaylarına dair yeni gelen Adli Tıp raporunun taraf avukatları tarafından incelenmesi için süre talep edilmesi üzerine duruşmayı ertelemeye karar verdi. Kazada hayatını kaybeden doktorlar, Namık Kemal Üniversitesi'nde görevli Prof. Dr. Nilda Turgut ve Uzm. Dr. Emel Ersöz, kazanın meydana geldiği 12 Ekim 2024 tarihinde kongreden dönerken araçta bulunuyorlardı.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin