Tekirdağ ilinin Süleymanpaşa ilçesi Aydoğdu Mahallesi'nde gerçekleşen bu buluşma, 13 Kasım İlkokulu'nda düzenlendi. İl Emniyet Müdürü Turanlı, burada çocuklarla sohbet ederek onların geleceğe dair düşüncelerini öğrenme fırsatı buldu. Ayrıca, eğitim faaliyetleri hakkında öğretmenlerden bilgi aldı ve önümüzdeki günlerde okuma etkinlikleri düzenleneceğini ifade etti. Bu etkinlikler kapsamında en fazla kelime okuyan öğrencilerin ödüllendirileceği belirtildi.
Turanlı, İstiklal Marşı'nı ezbere okuma yarışması hakkında da bilgi alarak, başarılı olan öğrencilerin Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü tarafından ödüllendirileceğini söyledi. Çocukların eğitim hayatlarına katkıda bulunmayı amaçladıklarını vurgulayan Turanlı, öğrencilerin başarılarının kendileri için büyük önem taşıdığını kaydetti.
Öğrencilerin eğitim süreçlerine destek vermek amacıyla gerçekleştirilen bu tür etkinliklerin devam edeceği de belirtildi. Bu buluşma sayesinde çocuklar, hayallerini gerçekleştirmek için gerekli motivasyonu bulmuş oldu.
