Tekirdağ'da Altın Kiraz Güzeli Seçildi

51’inci Uluslararası Kiraz Festivali kapsamında düzenlenen güzellik yarışmasında Cansu Birinci, Altın Kiraz güzeli seçildi.

Tekirdağ'da Altın Kiraz Güzeli Seçildi
51’inci Uluslararası Kiraz Festivali kapsamında düzenlenen güzellik yarışmasında Cansu Birinci, Altın Kiraz güzeli seçildi.
Google News'te Abone Ol
51’inci Uluslararası Kiraz Festivali’nin Altın Kiraz Güzellik Yarışması, Süleymanpaşa Belediyesi tarafından sahil dolgu alanında gerçekleştirildi. Ünlü sunucu Ateş’in sunduğu etkinlikte, jüri üyeliğini Süleymanpaşa Belediye Başkan Vekili İlhan İmrak, Danışman Elçin Önder Turan ve Macaristan ile Romanya'nın belediye başkanları üstlendi. 14 yarışmacının katıldığı etkinlikte, spor, yöresel ve düğün kıyafetleri kategorilerinde değerlendirme yapıldı. 91.66 puanla birinci olan Cansu Birinci'ye 3 bin TL ödül verilirken, Buse Nur Yıldız ve Gamze Sarı ise sırasıyla 2 bin ve bin TL ödül aldı.

Yarışmacılar Deneyimlerini Paylaştı
Yarışma sonrası duygularını paylaşan Cansu Birinci, “Arkadaşlarımın tavsiyesiyle katıldım, çok mutluyum” dedi. İkinci olan Buse Nur Yıldız, “Hedefim birinci olmaktı, çok heyecanlandım” diye ifade ederken, üçüncü Gamze Sarı, “Güzel bir deneyim oldu, dereceye girmeyi bekliyordum” şeklinde konuştu.

Yarışmanın Değerlendirme Süreci
Altın Kiraz Güzellik Yarışması Komite Başkanı Etibe Akçakaya, jüri değerlendirmelerinin detaylı yapıldığını belirtti. Yarışmacıların güzellik kriterlerinin yanı sıra eğitim durumu ve üslup gibi faktörlerin de göz önünde bulundurulduğunu vurguladı. Akçakaya, “Maksat bir güzellik olsun” diyerek yarışmanın amacını açıkladı.
Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin