Tollu: "Her Mahallemizde Hizmetimiz Var"

Erdemli Belediyesi, büyükşehir yasası sonrası hizmet alanına eklenen 71 mahalleyi hizmet ağıyla örerken; bütün camilere, bakım tadilat boya çalışmaları, bahçe düzenlemeleri, halılarının temizlenmesi ve yollarının asfaltlanması, parke ile donatılması gibi birçok konuda hizmet üretmeye devam ediyor.

13 Mart 2020 Cuma, 13:20
Tollu: "Her Mahallemizde Hizmetimiz Var"
-

Vatandaşların ihtiyaç duyduğu her alanda hizmet üreten Erdemli Belediyesi, okullara, camilere, Kur’an kurslarına, sağlık kurumlarına yönelik verdiği destek hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Erdemli Belediyesi’nin çalışkan ve yorulmak bilmeyen ekipleri Kayacı Mahalle Camii’nin bakım onarım ve boya işlerini gerçekleştirdi. İhtiyacını belediyeye bildiren camilere anında hizmet götürdüklerini beyan eden Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Biz görevde olduğumuz sürece milli ve manevi eğitime destek olmaya devam edeceğiz” dedi.
Her Mahallemizde Hizmetimiz Var
Mahallelerde vatandaşların günlük ihtiyaçlarını karşılamak maksadıyla yapılan yatırımları en önemli hizmetler olarak gördüklerinin altını çizen Belediye Başkanı Tollu, vatandaş odaklı hizmet anlayışı ile çalıştıklarını ve insana dokunduklarını söyledi. ‘Her mahallemizde hizmetimiz var’ vurgusu yapan Tollu, “Bizleri bir arada tutan en önemli değerlerden biri maneviyattır. Bizler bunun bilinciyle çalışıyor ve hizmet üretme noktasında maneviyatımızı önemsiyoruz. Bu vesile ile camilerimizin bakım onarım ve peyzaj düzenlemeleri konusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her mahallemizde yeni bir hizmetin imzasını atıyoruz. Vatandaşlarımızın desteği arkamızda olduğu müddetçe bizler de hizmetlerimize devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı