Toros Üniversitesi Mezunları İle Buluştu

Toros Üniversitesi Mezunlar Derneği (TORMED) tarafından düzenlenen “Toros Mezunlarıyla Buluşuyor” etkinliği 13 Şubat 2019 Çarşamba günü 45 Evler Kampüsü Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

14 Şubat 2019 Perşembe, 17:38
G: 14.02.2019 - 17:41
Toros Üniversitesi Mezunları İle Buluştu
-

Etkinliğe Toros Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Korkmazyürek, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nureddin Çolak, dekanlar, akademisyenler, daire başkanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Açılış konuşmasında ilk sözü alan TORMED Başkanı Orhan Karakaplan, “Toros Üniversitesi Mezunlar Derneği’nin 8 Mart 2017 yılında kuruldu, yeni yeni etkinliklerimize başladık ve bu etkinliklerde de sizleri burada görmekten mutluluk duyuyoruz. Derneklerin bir üniversite için aidiyet duygusu oluşturulması açısından ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Bizde bu düşünce ile yola çıktık. Sadece mezun olurken değil, mezun olduktan sonra da Toros Üniversitesi ile bağınızı koparmamak, işbirliği içerisinde olmak ve birbirimizi takip edebilmek adına derneğimizi kurduk. Bugün de mezunların ne kadar önemli olduğunun vurgusunu yapmak adına ilk etkinliğimizde mezunlarımıza söz hakkı tanıdık” şeklinde konuştu.
Toros Üniversitesi Mezunlar Derneği’nin üniversite açısından önemine değinen Rektör Prof. Dr. Haluk Korkmazyürek, “ Sevindirici gelişmeler oluyor, Toros Mezunlarının çalıştıkları işyerlerinde işveren ve diğer çalışanlar ile yaptığımız anketlerde “Tekrar Toros Mezunu işe alır mısın?” sorusuna bütün işverenler “Kesinlikle alırım” cevabını verdi. Geçen sene ki mezuniyet konuşmam da şöyle bir şey söylemiştim, “Siz mademki artık Toros Üniversitesinin mezunusunuz, bundan sonraki yaşamınızda da Toros ailesinin bir ferdisiniz” bu üniversitenin kapısı size her zaman açık. Bu açıdan baktığımızda TORMED sürekli iletişim ve bağlantı içinde olacağımız bir yapı. Biz TORMED’i seviyoruz, destekliyoruz ve desteklemeye devam edeceğiz” dedi.
Açılış konuşmalarının ardından Toros Üniversitesi mezunlarından Aylin Kanat, Doğan Can Karabudak, Ebru Yurtman, Kemal Akgül ve Selinay İlk, öğrencilik hayatlarında neler yaşadıklarını, mezun olduktan sonra iş bulma sürecinde ve iş bulduktan sonraki süreçte yaşadıkları tecrübeleri öğrencilere aktardı.
Mezunlar tecrübelerini aktarmasının ardından öğrencilerden gelen soruları yanıtladı. Etkinlik günün anısına fotoğraf çekilerek sona erdi.
Toros Üniversitesi Mezunları İle Buluştu
Toros Üniversitesi Mezunları İle Buluştu
Toros Üniversitesi Mezunları İle Buluştu

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”