Toroslar Belediye Meclisi Üyelerinden Başkan Atsız Afşın Yılmaz'a Teşekkür

Şeffaf ve katılımcı yönetim anlayışı ile projelerini tek tek hayata geçiren ve Mersin'e ilkleri yaşatan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a, kentte ilk kez düzenlenen Kar Festivali’ndeki başarısı nedeniyle tüm Belediye Meclis üyeleri teşekkür etti.

07 Şubat 2020 Cuma, 16:48
Toroslar Belediye Meclisi Üyelerinden Başkan Atsız Afşın Yılmaz'a Teşekkür
-

Şubat Ayı Meclis Toplantısı'nın ikinci oturumunu görüşmek üzere toplanan Toroslar Belediyesi Meclis Üyeleri, Mersin'de ilk kez Arslanköy Yaylası'nda düzenlenen Kar Festivali'nin Toroslar'da yapılmasından dolayı memnuniyet duyduklarını belirtti.
Toroslar Belediye Meclisi'nin Şubat Ayı Toplantısı'nın ikinci oturumu, Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz Başkanlığında gerçekleşti. Gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlantı toplantıda Belediye Meclis Üyeleri Başkan Yılmaz'a teşekkür etti.

MECLİS ÜYELERİ: "BU FESTİVAL HER YERDE KONUŞULUYOR"

"İlki başarmak zordur ve cesaret ister. Siz, o cesareti gösterdiniz. Sizi ve ekibinizi Tebrik ediyoruz" diyen Belediye Meclis Üyeleri; "Arslanköy'de düzenlenen Kar Festivali gerçekten Toroslar Belediyesi adına büyük bir etki yarattı. Özellikle organizasyon çok başarılıydı. Çok güzel bir etkinlik oldu. Hiçbir vatandaşımız orada mağdur olmadı. Bu festival, tüm çevrede ciddi anlamda konuşuluyor. Belediyecilik ve emek budur. Deniz ve sahil kenti olan Mersin şimdiye kadar hiç karla anılmamıştı. Şimdi ise kar ve kış turizmi ile anılıyor. Bunun devamının gelmesini temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı.

BAŞKAN YILMAZ: "SADECE MERSİN DEĞİL, ÇUKUROVA'NIN BUNA İHTİYACI VAR"

"Tek amacımız, Toroslarımıza, Mersinimize ve vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmaktır" diyerek, Belediye Meclis üyelerine bu güzel düşüncelerinden dolayı teşekkür eden Başkan Yılmaz da; "Festivalimiz gerçekten çok güzel oldu. Biz de bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Katılım çok yüksekti ve her kesimden vatandaşımız yoğun ilgi gösterdi. Bu festival sadece bir eğlence değildi. Kış turizminin Toroslarımızda da yapılacağının bir ispatıydı. Aynı zamanda bölge halkımız da yöresel ürünlerini festivalde satarak ciddi bir gelir elde etti. Yaylalarımızın alternatif turizm alanlarında gelişmesini amaçlıyoruz. Önümüzdeki dönem bölgemize bir tesis kazandırmak istiyoruz. Bu konuda çalışmalar yapıyoruz. Sadece Mersin değil, Çukurova'nın buna ihtiyacı var. Bu konuda da vatandaşlarımızdan ciddi bir talep var. Siz değerli meclis üyelerimizle birlikte uyum içinde ilçemizi daha da ileriye taşıyacak çalışmalarımıza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”