Tunceli'de Türk Polis Teşkilatı'nın 170. yıldönümü etkinlikleri kapsamında 6 engelli vatandaşa akülü araç hediye edildi.

Tunceli'de düzenlenen etkinlikte, 6 engelli vatandaşa akülü araç teslim edildi. Törende, Vali Osman Kaymak ve Emniyet Müdürü Fahrettin Şen katıldı.

Tunceli'de Türk Polis Teşkilatı'nın 170. yıldönümü etkinlikleri kapsamında 6 engelli vatandaşa akülü araç hediye edildi.
Tunceli'de düzenlenen etkinlikte, 6 engelli vatandaşa akülü araç teslim edildi. Törende, Vali Osman Kaymak ve Emniyet Müdürü Fahrettin Şen katıldı.
Google News'te Abone Ol

Tunceli'de, Türk Polis Teşkilatı'nın 170. yılı dolayısıyla çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Bu etkinlikler çerçevesinde, ilde yaşayan 6 engelli bireye akülü araç hediye edildi. Tunceli Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törene, Vali Osman Kaymak, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Tarsuslu, Vali Yardımcıları Serdar Arslantaş ve Olgun Öner, Emniyet Müdürü Fahrettin Şen, Bedensel Engelliler Derneği Tunceli Şube Başkanı Hüsniye Karatağ ile engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.
Törende konuşan Emniyet Müdürü Fahrettin Şen, polisliğin sadece suçla mücadele değil, halkla kurulan ilişkilerle de değerlendirildiğini belirtti. Şen, son iki yıl içerisinde İstanbul'daki Bedensel Engelliler Dayanışma Vakfı'nın katkılarıyla engelli bireylere tekerlekli sandalye tahsis edildiğini ifade etti. Bu yıl da 6 engelli vatandaşa akülü sandalye verildiğini aktardı.
Tunceli Valisi Osman Kaymak ise, Türk polisinin ülke genelinde halkın refahı için özveriyle çalıştığını vurguladı. Kaymak, toplumun her kesiminin polisle dayanışma içinde olduğunu dile getirerek, İstanbul Bedensel Engelliler Derneği'ne verdikleri destek için teşekkür etti. Tören, engelli vatandaşlara araçlarının dağıtımıyla sona erdi.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin