Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Mersin İl Başkanlığı Ücretsiz Tansiyon ve Şeker Ölçümü Yaptı

Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanlığı karşısında düzenlenen etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

23 Ocak 2023 Pazartesi, 12:34
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Mersin İl Başkanlığı Ücretsiz Tansiyon ve Şeker Ölçümü Yaptı
-

Daha önce kan bağışı, ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik yaz kampları, Üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere yönelik ücretsiz eğitim kursları ve eğitim seminerleri gibi birçok sosyal, kültürel ve eğitim faaliyeti gerçekleştiren Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Mersin İl Başkanlığı, son olarak ücretsiz tansiyon ve şeker taraması gerçekleştirdi.

“ÜLKÜ OCAKLARI BİR EĞİTİM VE KÜLTÜR YUVASIDIR”

Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanlığı karşısında gerçekleştirilen etkinlikle ilgili konuşan Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Yavuz Akgül, hedeflerinin daha fazla vatandaşa dokunmak olduğunu söyledi.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nın üstlendiği misyon ve vizyonu doğrultusunda faaliyetlerini sürdürdüklerini de kaydeden Başkan Yavuz Akgül, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lideri Devlet Bahçeli’nin talimatları ile eğitim ve kültür faaliyetlerine ağırlık verdiklerini belirtti. Başkan Akgül: “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız, Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi ve Yolbaşçımız Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım Beyefendi’nin emir ve talimatları doğrultusunda eğitim ve kültür faaliyetlerimizi yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Çünkü biz adımızdan da anlaşılacağı gibi bir eğitim ve kültür yuvasıyız. Önceliğimiz; Türk gençliğine milli ve manevi duygularını öğretmek, değerlerine sahip çıkmasını sağlamaktır. Yarınlarımız olan gençlerimizin bilgi birikimi ve donanım olarak üst seviyelerde olması aziz Milletimizin ve ülkemizin geleceği açısından da son derece önemlidir” dedi.

Düzenledikleri faaliyetlerle Türk Milleti’nde var olan birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu canlı tutmaya çalıştıklarının da altını çizen Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Mersin İl Başkanı Yavuz Akgül: “Türk Milleti asırlardır birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde yaşıyor. Bizimde amacımız düzenlediğimiz sosyal faaliyetlerle vatandaşlarımıza dokunarak aziz Milletimizde var olan bu ruhu canlı tutmaktır” şeklinde konuştu.

“VATANINI, MİLLETİNİ SEVEN HER VATANDAŞIMIZI OCAĞIMIZA ÇAY İÇMEYE BEKLİYORUZ”

Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanlığı olarak kapılarının vatanını, milletini seven her vatandaşa açık olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Yavuz Akgül şunları söyledi: “Bizim kapımız vatanını, milletini, bayrağını, dilini ve dinini seven her vatandaşımıza açıktır. Ülkü Ocaklarımızda çayımız her zaman hazırdır. Tüm Mersinli hemşehrilerimizi ocağımıza çay içmeye bekliyoruz.”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”