Uluslararası Mersin Briç Festivali Sona Erdi

Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Mersin Briç Spor Kulübü tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin en uzun soluklu festivalleri arasında yer alan 33. Uluslararası Mersin Briç Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu.

12 Eylül 2017 Salı, 12:53
Uluslararası Mersin Briç Festivali Sona Erdi
-


Uluslararası Mersin Briç Festivali’nin 33.’sü Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilirken, yapılan ödül töreninde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile Mersin Briç Spor Kulübü Başkanı İbrahim Ethem Kerem yer aldı ve sporculara ödülleri takdim edildi.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 33. Uluslararası Mersin Briç Festivali’nde dereceye giren yarışmacılara ödüllerini vererek, sporculara başarılar diledi. Ödül töreninde bir konuşma gerçekleştiren Başkan Kocamaz,“Buradan huzur içerisinde, mutluluk içerisinde ayrılacağınızı ümit ediyorum. Mersin’deki izlenimlerinizi gittiğiniz yerlerde mutlaka anlatacaksınız. Mersin özel bir şehir, güzel bir şehir. Değerli arkadaşlarımızın yoğun gayretleri neticesinde bu müsabakalar burada tertip ediliyor ve emeği geçen herkese huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Sizlere daha yeni müsabakalarda yeni yeni başarılar diliyorum” dedi.
6-10 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen ve beş gün süren festivale aralarında çok sayıda milli sporcunun da bulunduğu 300 sporcu katıldı. Türkiye’nin farklı birçok ilinden oyuncuların katılım gösterdiği festivalde, Bulgaristan ve Amerika’dan da sporcular yarıştı. Festivalde patton takım, açık ikili ve 3 adet tek turluk özel ikili olmak üzere birçok kategoride yarışan sporcular, dereceye girebilmek için mücadele etti.
Müsabakaların ardından dereceye giren sporcular düzenlenen törenle ödüllerini alırken, dereceye giren sporculara toplamda 26 bin TL ödül ve kupaları verildi.
Patton takım kategorisi A grubunda Gürkan, B grubunda Bıyıkbeyoğlu ve C grubunda Kuvayı Milliye isimli takımlar birinci oldu.
Arbella ikili final A grubunda Ankara’dan Selim Çelenk ile Orhan Veli Doğan, kadın kategorisinde  Sakarya’dan İffet Hacıeyüpoğlu ile            Kamile Kaya, karışık kategorisinde Mersin’den İlkay Özge ile Şükriye Merze, genç kategorisinde İstanbul’dan Arda Kabaca ile Ilgaz Çiftçi, senyör kategorisinde de Mersin’den Habip Güneş ile Cahit Kazan birinci oldu.
Arbella ikili final B grubunda ise Hatay’dan Onur Atalay ile Mahmut Öncü birinci oldu.
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”
Bir Dönem Mersin İdman Yurdu’nda Top Koşturan Kamerunlu Futbolcu Joseph Boum Hayatını Kaybetti
Mersin’in Tarsus İlçesinde Yalnız Yaşayan Suna S. İsimli Kadın Evinde Ölü Bulundu
Mersin’in Erdemli İlçesinde Sandık Dolu Depoda Çıkan Yangın Büyümeden Söndürüldü
Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı (Msk), Pizza Lazza Harem Spor’u 81-92 Mağlup Etti
Mersin’de Düzenlenen Euroleague Fınal Four Sona Erdi, Fenerbahçe Alagöz Holding İkinci Kez Avrupa Şampiyonu
Başkan Seçer’den Sma Hastası Mehmet Ali Bebeğin Kampanyasına Destek: “Mehmet Ali’yi Bir An Önce Tedaviye Göndereceğiz”