Vahap Seçer, "Projelerle Geliyoruz"

CHP’den Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Vahap Seçer, çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

13 Kasım 2018 Salı, 13:32
Vahap Seçer, "Projelerle Geliyoruz"
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
CHP’den Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olan Seçer, vatandaşlarla buluşmalarını sürdürüyor.
Seçer, Mersin’in cazibe merkezi olarak sanayi, tarım ve turizm başta olmak üzere çevreye dost yatırımları çeken bir kent olması için çalışacaklarını belirtirken; ileri teknoloji kampusü gibi özellikle gençlerin yaratıcılıklarını ortaya koyacaklarını, gençlere “balık yemeyi değil, balık tutmayı” öğreten merkezleri hayata geçireceklerini söyledi.
CHP’den Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Vahap Seçer, çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Gülnar ve Silifke ilçelerinde çalışmalarını sürdüren Seçer; vatandaşların şikayet ve önerilerini dinledi.
PROJELERLE GELİYORUZ
Vatandaşlarla yaptığı sohbetler sırasında ağırlıklı olarak, Mersin’in geleceği ve gelişimine dair düşünceleri sorulan Seçer, kentin her sorunu için kısa ve uzun vadeli projeler geliştirdiklerini anlattı. Önceliklerinin Mersin’in cazibe merkezi olarak başta tarım ve turizm olmak üzere çevreye dost yatırımları çekmesi olduğunu belirten Seçer, bu anlamda sanayi bölgeleri, ticaret merkezleri ve ileri teknoloji kampüsü gibi özellikle gençlerin yaratıcılıklarını ortaya koyacakları ve onlara “balık yemeyi değil, balık tutmayı” öğreten merkezleri hayata geçireceklerini söyledi.
SOSYAL BELEDİYECİLİKTEN VAZ GEÇMEYİZ
Sosyal belediyecilik anlayışının projelerine yön verdiğini, bu konuyu çok önemsediğini de anlatan Seçer, farklı sosyo-ekonomik kesimden tüm vatandaşı varlığının gözetilerek bu alanda da sosyal projeler ürettiklerini söyledi. “Örneğin, çocuklu ve çalışan kadınlarımızın gönül rahatlığıyla çocuklarını bırakabilecekleri çocuk bakım merkezlerimiz, kreşlerimiz veya çocuğun okuldan çıkınca annesinin işten ayrılacağı saate kadar zaman geçireceği merkezleri hayata geçirmek istiyorum. Yine, yaşlılarımızın, desteğe muhtaç olarak hayatını sürdüren hastalarımızın kendilerine bakım ve destek ünitelerinin sunulduğu sağlık merkezlerini, gençlerimizin beklenti alanlarına göre spor tesislerinin hayata geçirileceği çok özel projelerimizi geliştiriyoruz. Bu anlamda, zengin bir sosyal içeriği sağlayacağız” dedi.
ÇAĞDAŞ BELEDİYECİLİK BİZİM İŞİMİZ
Mersin’in öne çıkan tüm sorunlarına, çağdaş ve yeniliği yakalayan bir anlayışla çözümler üretmek istediklerini ifade eden Seçer, çarpık kentleşme vetrafik sorunlarına da çözümler üreteceklerini söyledi. Seçer, “Şehir planlarımız, kentin tüm bileşenlerinin görüşlerini de alarak sorunları çözme odaklı bir anlayışla hazırlanacak, gerekirse var olan planlar revize edilecektir. Bu planlarda,yeşil alanlarındaha çok artırılması, çarpık yapılaşmalara son verilmesi vesu baskını ve afetler gibi doğa olaylarına karşı alt yapımızı daha güçlü hale getirilmesi öncelikli hedeflerimiz arasında olacaktır” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı