Vali Ali İhsan Su Teknopark Yönetim Kurulu Toplantısı’na Başkanlık Etti

Mersin Teknoloji Geliştirme Bölgesi (Teknopark) Yönetim Kurulu toplantısı Vali Ali İhsan Su başkanlığında gerçekleştirildi.

07 Eylül 2017 Perşembe, 18:22
Vali Ali İhsan Su Teknopark Yönetim Kurulu Toplantısı’na Başkanlık Etti
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin Üniversitesi Çiftlikköy Yerleşkesi içerisinde bulunan Teknopark hizmet binasında gerçekleşen toplantıya Mersin Üniversitesi (MEÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı’nın yanı sıra Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı H. Ruhi Koçak, Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB) Koordinatör Başkanı Mahmut Arslan, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Meclis Üyesi Hıdır Karadağ, Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Yönetim Kurulu Üyesi Tufan Ballı ile Teknopark Genel Müdürü Özgür Durmaz katıldı.
 
Toplantı öncesinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, aralarında Türkiye’nin tek antivirüs yazılımı üreten firması ile dijital ortamda pasaport ve kimlik bilgilerinin doğruluğunu tespit eden ve hafif ticari araçların otomatik kapı sistemlerinin yazılımını yapan önemli firmaların da bulunduğu bilişim ve teknoloji firmalarına ait çalışma ofislerini ziyaret eden Vali Su, bu firmaların Teknopark ile işbirliği içerisinde yürüttükleri proje ve çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alarak, firma yetkililerine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.
 
Ofis ziyaretleri sonrasında, fuaye alanında sergilenen bilişim, denizcilik ve sağlık alanlarındaki projeleri yakından inceleyen Vali Ali İhsan Su, daha sonra Türkiye İhracatçılar Meclisi (TIM), Akdeniz İhracatçılar Birliği (AKİB), Mersin Teknopark ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) Girişim Bankacılığı ortaklığı ile hayata geçirilen Tim-Teb Girişim Evi’ni de ziyaret ederek yetkililerden yürüttükleri çalışma ve faaliyetler hakkında bilgi aldı.
 
Vali Su, ziyaret ve incelemelerinin ardından toplantı salonuna geçerek, Teknopark Yönetim Kurulu Toplantısı’na başkanlık etti. Bir önceki toplantıda alınan kararların gözden geçirilmesiyle başlayan toplantı, yeni gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından, 2016 yılı endeks raporunun değerlendirilmesiyle sona erdi.
 
 








Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi