"Vatandaşlarımıza Hizmet İçin Sahada Olacağız"

Erdemli Belediyesi, koronavirüs (COVID-19) tedbirleri kapsamında 22-26 Nisan tarihleri arasında uygulanacak sokağa çıkma yasağıyla birlikte vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için tüm tedbirlerini aldı.

22 Nisan 2020 Çarşamba, 12:25
"Vatandaşlarımıza Hizmet İçin Sahada Olacağız"
-

Erdemli’de yaşayan tüm vatandaşların hiçbir ayrım gözetmeksizin kendisi için kıymetli olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bu süreçte herkesin oldukça dikkatli olması ve gereken önlemleri almalarının ve kurallara uymalarının hayati önem taşıdığını dile getirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 31 ilde 22 Nisan Çarşamba gecesi saat 24.00’ten itibaren 26 Nisan Pazar gecesi saat 24.00’e kadar uygulanacak olan sokağa çıkma yasağını duyurmasının ardından Erdemli Belediyesi harekete geçti. Erdemli Belediyesi, Perşembe, Cuma ve hafta sonu vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için tüm tedbirlerini aldı. Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’nun talimatlarıyla 2015 yılında kurulan ve bir insanlık projesi olan Limon Çiçeği vatandaşların günlük ihtiyaçlarını, alınan tedbir ve kurallar çerçevesinde karşılamak için 7/24 sahada olacak. Yetkililerden yapılan açıklamada, vatandaşların tıbbi malzeme gibi acil ihtiyaçları için 444 5 609 ile Vefa Sosyal Destek Grubu, 112 Çağrı Merkezi hattını arayabilecekleri ifade edildi.
Tollu: Tedbirleri Üst Seviyede Tutuyoruz
Dünyanın COVID-19 salgınına karşı mücadele verdiğini ve bunun hafife alınmaması gerektiğini kaydeden Belediye Başkanı Mükerrem Tollu çağrısında şunları dile getirdi: “Hiçbir virüs alınan tedbirlerden daha güçlü değildir. Evlerimizden çıkmayalım. Bu virüs hafife alınmamalıdır. ‘Bana bir şey olmaz’ düşüncesi ile hareket etmeyiniz, alınan tedbir ve kurallara harfiyen uyalım ve dışarı çıkmayalım. Erdemli Belediyesi olarak teyakkuz halindeyiz. Tek bir vatandaşımıza dahi bu virüsün bulaşmaması için tedbirlerimizi üst seviyede tutuyoruz. Koronavirüsün hayatınızı etkilememesi sizin elinizde. Sokağa çıkma yasağı kapsamında yer alan, 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızdan yalnız yaşayan, yardım edecek kimsesi olmayan vatandaşlarımız için ise Kaymakamlığımız koordinesinde Vefa Sosyal Destek Grubu adında yardım ekibi oluşturulmuştur. Erdemli Belediyesi olarak biz de kurulan ekibe personel ve araç desteği ile katkıda bulunuyoruz. Yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımız 112, 155, 156 ve 444 5 609 numaralı telefonlardan 24 saat ulaşıp market ve sağlık ihtiyaçları için siparişlerini bildirebilirler. Ekiplerimiz ivedilikle adreslerine ücretsiz ulaştıracaktır. Erdemli Belediyesi olarak da koronavirüsün ilçemizi etkilememesi için gereken tüm çalışmaları gerçekleştirdiğimizi bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Koronavirüs tehlikesini birlikte aşacağımızdan kimsenin şüphesi de olmasın. Hassasiyet gösteren tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Allah’ın izniyle bu badireyi de geride bırakacağız. Yüce Rabbim milletimizin ve memleketimizin tekrar sağlıklı günlere ulaşmasını nasip eylesin.”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”