Vatandaştan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz’a Gönül Kahvesi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, taziye ziyareti dolayısıyla gittiği Akkent Mahallesi’nde, kendisini evine kahve içmeye davet eden vatandaş Murat Yıldız’ı kırmayarak evine konuk oldu.

24 Ocak 2018 Çarşamba, 11:57
Vatandaştan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz’a Gönül Kahvesi
-

Acı kahve eşliğinde hoş sohbet…
Başkan Kocamaz, Sultanbeyli Kaymakamı Metin Kubilay'ın geçtiğimiz gün vefat eden kayınbabası Ömer Sermenli için ailesine taziye ziyaretinde bulunduğu sırada kendisini evine davet eden Murat Yıldız’ı kırmadı ve evine konuk olarak kahvelerini içti.
Taziye ziyareti sonrası apartman görevlisi Murat Yıldız ve eşi Züleyha Yıldız’ın evine konuk olan Başkan Kocamaz, aile üyeleriyle sohbet ederek, sıkıntılarını dinledi. Çiftin çocukları ile yakından ilgilenen Başkan Kocamaz, ailenin sorunlarını dinledi.
“Başkanımız evimi ziyaret ederek, beni onurlandırdı”
Başkan Kocamaz’ı evine davet ettiğinde işleri yoğun olduğu için gelemeyeceğini düşündüğünü söyleyen apartman görevlisi Murat Yıldız, “Sayın Başkanım sitemize taziye ziyaretine gelmişti. Çıkışta yanına gittim, apartman görevlisi olduğumu söyledim. Bir kahvemizi içer misiniz diye rica ettim. Sağ olsun bizi kırmadı, ‘içelim kardeşim’ dedi. Beni çok onurlandırdı. Ben burada 12 yıldır apartman görevlisi olarak çalışıyorum. Site sakinlerinden kimse tenezzül edipte benim evime gelmedi. Ama Büyükşehir Belediye Başkanımız benim küçük naçizane evimi ziyaret etti, bir acı kahvemi içti. Sıkıntılarımı sordu. Bir isteğin var mı dedi. Benim bir isteğim yok ama beni onurlandırdı. Piyango kazanmış gibi sevindim, hanemi şenlendirdi. Güncel konuları konuştuk. Sohbet ettik, çocuklarımızı sevdi. Allah başkanımızdan razı olsun.” dedi.
 “Bu ülkenin Burhanettin Kocamaz gibi Belediye Başkanlarına ihtiyacı var”
Sohbet esnasında Mersin’e yaptığı hizmetler içinde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a teşekkür ettiğini belirten Yıldız, “Kendisini çok seviyoruz. Mersin’in çehresini değiştirdi. Görünen köy kılavuz istemez. Hizmetleri ortada. En ücra köylere yol, su ve otobüs götürdü. Ben sosyal medyadan da kendisini takip ediyorum, hizmetleri görüyorum. Yaşlısı genci hem çok seviyor hem de dua ediyor. Bazen onu karalamaya çalışıyorlar ama Burhanettin Başkanımın kendisine de söyledim altını çamura at çıkar yıka altın yine altındır dedim. Kendisi her zaman mütevazı bir insan. Halkla iç içe halk insanı. İnsana insan olduğu için değer veren bir insan. Allah onu başımızdan eksik etmesin. Bu ülkenin de zaten böyle belediye başkanlarına ihtiyacı var. Bu bayrak inmeyecekse bu ezan dinmeyecekse böyle yiğit başkanlar sayesinde olacak” şeklinde konuştu.
“Bana bir trilyon verseler bu kadar sevinmezdim”
Burhanettin Kocamaz’ın evlerini ziyaret etmesinden son derece mutluluk duyduğunu belirten Yıldız, “Biz her türlü Burhanettin Başkanımızın arkasındayız. Mutluluğum kelimelerle anlatılacak gibi değil. Başkanıma da söyledim bana bir trilyon para versen bu kadar sevinmezdim dedim. Benim hanımda çok seviyor Burhanettin Başkanı. Benim hanım Tarsus’ta Cetvel mahallesinde oturuyordu. Oradan beri çok sever, takip eder. Geçen yıl rüyasında Burhanettin Başkan’ın evimizi ziyarete geldiğini görmüştü. Bende hanım ne işi var bizim evimizde. Ama Allah’ın işine bak. Bir taziye oldu ve Başkanımız bu vesile ile bize geldi. Allah Başkanımızın yolunu açık etsin. Allah yar ve yardımcısı olsun. Allah tekerine taş değdirmesin” dedi.
“Burhanettin Başkanımızın bize geleceğini rüyamda görmüştüm”
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın evlerini ziyaret ettiğini geçtiğimiz yıl rüyasında gördüğünü söyleyen Züleyha Yıldız, “Ben geçen yıl rüyamda Burhanettin Başkanımızın evimize geldiğini görmüştüm. Evimize geldi ve rüyam gerçek oldu. Çok mutlu olduk. Bizi çok mutlu etti. Allah ondan razı olsun. Bizimle sohbet etti. Çocuklarımızı sevdi. Bizden birisi gibiydi. Bizi mutlu etti Allah’ta onu mutlu etsin. Ben Tarsus’ta Cetvel Mahallesi’nde oturuyordum. Burhanettin Başkan Tarsus’a geldi Tarsus güzelleşti. Tarsus önceden köy gibiydi. Şimdi sıra Mersin’de. Başkanımızı çok seviyoruz ve yanındayız” şeklinde duygularını ifade etti.
 
Vatandaştan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz’a Gönül Kahvesi
Vatandaştan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz’a Gönül Kahvesi
Vatandaştan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz’a Gönül Kahvesi

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”