Yepyeni Yollara Kavuşan Tarsus Hal Kompleksi’nde Büyükşehir’den Yol Çizgisi

Tarsus Hal Kompleksi içerisinde altyapı yenilemenin ardından çift kat sıcak asfalt serimi yapan Mersin Büyükşehir ekipleri, araçların güvenli şekilde giriş-çıkış yapabilmeleri için yol çizgilerini de tamamladı.

25 Şubat 2022 Cuma, 12:21
Yepyeni Yollara Kavuşan Tarsus Hal Kompleksi’nde Büyükşehir’den Yol Çizgisi
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin Büyükşehir Belediyesi, sorumluluk alanındaki birçok noktada altyapı faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Kent merkezlerinde cadde ve bulvarlarda yıpranan bozuk zeminleri söküp, kaliteli asfalta kavuşturan Büyükşehir Belediyesi, ekonominin can damarı olan noktalarda da mesai harcıyor.

Tarsus Hal Kompleksi içerisindeki çalışmalar tamamlandı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından bölgenin önemli ekonomi noktalarından olan Tarsus Hal Kompleksi içerisinde başlatılan altyapı çalışmaları tamamlandı.

Oldukça yoğun araç-girişinin olduğu Hal Kompleksi içerisinde, esnafın mağdur olmaması için kademe kademe yapılan altyapı işlemi kapsamında hem ardiyeler bölümünde hem de komisyoncu esnafının bulunduğu alandaki bozuk zemin yenilendi. MESKİ ekipleri de yağmursuyu giderlerini revize edip, daha fazla noktaya rögar yerleştirdi.

Yaklaşık 100 dönümlük alan üzerinde kurulu bulunan Tarsus Hal Kompleksi içerisinde çift kat sıcak asfalt serim çalışmaları tamamlanmıştı. Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de araçların güvenli şekilde giriş-çıkış yapabilmeleri için tesis içinde yol çizgisi uygulaması yaptı.

Esnaf Büyükşehir’in hizmetlerinden memnun

Tarsus Hal Kompleksi esnafından Serkan Özpolat, yapılan çalışmalardan dolayı memnun olduklarını söyleyerek, “Bu çizgi kazayı engeller ve arabaları bir şeride sokar. Bu çizginin bence çok faydası var. En azından arabalara yön verir, insanlar kuralları bilir. Altyapı gayet güzel, ona diyecek hiçbir şey yok. Yani buraya öyle bir asfalt yaptılar ki zeminini doldurarak. Zamanında burası bataklıkmış, yani ancak bir asfalt böyle güzel yapılır. Şahsım ve Hal esnafı adına Vahap Başkanıma teşekkür ediyorum” dedi.

Birçok noktada yol yapım işlemi yerine getiriliyor

Büyükşehir Belediyesi’nin Tarsus’un birçok noktasında cadde ve bulvar yenileme faaliyetleri de tüm hızıyla sürüyor. Kırklarsırtı Mahallesi’nde bulunan Yüzbaşı Yaşar Caddesi üzerinde bozuk zemini sökerek 650 metre sıcak asfalt serimi uygulayan ekipler, Fevzi Çakmak Mahallesi’nden geçen Hürriyet Caddesi’nde de asfaltlama işlemi uyguladı.

Tarsus Yeni Devlet Hastanesi yanından geçen 500 metre uzunluğundaki İbn-i Sina Bulvarı’nın birinci şeridinde sıcak asfalt ve kaldırım yenileme işlemini tamamlayan ekipler, aynı işlemi ikinci şeritte de uygulamaya başladı.
Tarsus Yeşil Mahalle’de ise kapsamlı faaliyet yürüten Büyükşehir ekipleri, 4234. Sokak üzerinde asfalt serimini tamamlarken, aynı şekilde 4275, 4264, 4238, 4217 ve 4219. Sokaklarda da asfalt serimi yaptı. Büyükşehir ekiplerinin yine Yeşil Mahalle’de bulunan Hasan Özçivi ve 4221. Sokaklardaki altyapı işlemleri ise devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”