Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Öğrencileri Kanserli Çocukları Sevindirdi

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi öğretmen adayları, kanser tedavisi gören çocuklar için hastanede eğlenceli bir etkinlik düzenledi. Öğrenciler, çocuklarla oyun oynayıp çeşitli hediyeler verdi.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Öğrencileri Kanserli Çocukları Sevindirdi
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi öğretmen adayları, kanser tedavisi gören çocuklar için hastanede eğlenceli bir etkinlik düzenledi. Öğrenciler, çocuklarla oyun oynayıp çeşitli hediyeler verdi.
Google News'te Abone Ol

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Sınıf Öğretmenliği 3. sınıf öğrencileri, “Topluma Hizmet Uygulamaları” dersi kapsamında BEÜ Araştırma Hastanesi Onkoloji Bölümü’nde tedavi gören çocuklara yönelik bir etkinlik gerçekleştirdi. “Birlikte Gülelim” projesi çerçevesinde düzenlenen etkinlik, 23 Nisan Çocuk Bayramı’na özel olarak hazırlandı. Geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirilen etkinlikte, öğretmen adayı öğrenciler çocuklarla birlikte müzik yapıp şarkılar söylediler. Ayrıca, boyama, palyaço gösterileri ve parmak kuklası gibi eğlenceli aktiviteler düzenlendi. Çocuklara kesilen pastanın ardından çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Projenin koordinatörlüğünü Yrd. Doç. Dr. Olcay Yılmaz Özdemir üstlenirken, proje sorumluluğunu öğretmen adayı öğrenciler Ayça Begüm Akaçık, Büşra Soyalp, Elif Balbay, Gülgün Tezkızan, Halime Kocaaslan, Münevver Bor, Sinem Pehlevan ve Sümeyra Şirin Değirmenci üstlendi. Öğrenciler, böyle bir projeyi gerçekleştirmekten mutluluk duyduklarını ifade etti. ERDEMİR Teknikerler Derneği’nin sponsorluğuyla gerçekleştirilen bu etkinlikle, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutlamaları hedeflendi. Etkinlik sonunda, çocuklar öğretmen adayları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Van
Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin