4 Milletvekilinden CHP Mersin Büyükşehir Adayı Vahap Seçer’e Destek Ziyareti

CHP Adana milletvekilleri Burhanettin Bulut, Ayhan Barut, Müzeyyen Şevkin ve Orhan Sümer, CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer’e destek için Mersin’e geldi.

01 Şubat 2019 Cuma, 21:04
4 Milletvekilinden CHP Mersin Büyükşehir Adayı Vahap Seçer’e Destek Ziyareti
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Adana milletvekillerini parti binasında CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, Mersin milletvekilleri Alpay Antmen, Cengiz Gökçel ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer karşıladı.
Düzenlenen basın toplantısında konuşan CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkan adaylarıyla örgütlerin koordineli şekilde çalıştığını, seçim kampanyası temposunun önümüzdeki haftadan itibaren artacağını ifade etti.
CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer de, komşu Adana’nın milletvekillerinin destek ziyaretinin önemli olduğunu belirterek, “Birlik güzel şey. Ülkede birlik gibi mücadele ettiğiniz partide birlik de güzel şey. Adana milletvekillerimizin burada olması, destek sunması, şu an burada olmayan partililerimize de güzel bir örnek olacaktır, ders niteliğinde olacaktır” dedi.
Adana ve Mersin’in merkezi idarenin birçok yatırım ve projesinde yan yana olduğunu, kader birliği yaptığını belirten Vahap Seçer, Adana’da Zeydan Karalar’ın, Mersin’de kendisinin kazanması durumunda iki şehrin belediyelerinin de koordineli çalışabileceğini söyledi.
Seçer, “Zeydan Karalar’ın başarılı olacağından zerre kadar şüphem yok. Mersin’de kazanac ağımızdan da endişeniz olmasın. Ama bir kere kazanmak bana yetmez. Belediye başkanı olduktan sonra yaptığım hizmetlerle Mersin halkının kalbini kazanmış olursam, insanlar ‘verdiğimiz oy helali hoş olsun’ derse kendimi gerçekten zafer kazanmış sayacağım” dedi.
Mersin halkının değişim istediğini, yeni bir vizyon katacak, sorunları çözmek için gece gündüz çalışacak bir belediye başkanı istediğini ifade eden Vahap Seçer sözlerini şöyle sürdürdü:
“Belediye başkanlığı koltuğuna oturduğum andan itibaren Mersin’in sorunlarını ve çözümlerini bilmem gerektiği bilinciyle 2 yıl boyunca çalıştım, projeler geliştirdim ve bunları kitap haline getirdim. 1 Nisan’da belediye başkanlığı koltuğuna oturur oturmaz Mersin’in sorunlarını çözmek için hazırladığımız projeleri hayata geçireceğim. Mersin çok laf değil, hizmet bekliyor. Sorunlar birikmiş, insanlar hizmete susamış.”
Aylardır toplumun farklı kesimleriyle temas ettiğini, insanların ekonomik sorunların yanı sıra ayrımcılıktan şikayet ettiğini belirten Vahap Seçer, “İnsanlar ayrımcılık istemiyor. ‘Bizi insan olarak, yurttaş olarak görecek belediye başkanı istiyoruz’ diyor. Bunu Ak Partili de söylüyor, İyi Partili de söylüyor, HDP’li de söylüyor. Ben Vahap Seçer olarak Mersin halkına huzur, refah, kardeşlik vaat ediyorum” dedi.
Siyasi hayatının en rahat seçim kampanyasını bu dönem yürüttüğüne değinen Vahap Seçer, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Ak Partili seçmenden dostane yaklaşım görüyorum. İyi Partili seçmen bize muhabbet besliyor. HDP’li seçmen bizi umut olarak görüyor. Bu adam seçilirse mahallemize hizmet gelir, ayrımcılık olmaz diyor. MHP’li de mahcup şekilde bize çay ikram ediyor. O nedenle siyasi hayatımın en rahat seçim sürecini yaşıyorum. Mersin’in her ilçesinden, her mahallesinden oy istiyorum ve tüm hemşehrilerime söz veriyorum. Vahap Seçer belediye başkanı seçildiğinde Mersin’de refah ve huzur içinde yaşayacaklar.”
Parti binasındaki toplantının ardından Vahap Seçer ile Adana milletvekilleri Burhanettin Bulut, Ayhan Barut, Müzeyyen Şevkin ve Orhan Sümer Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikalarda işçilerle ve işverenlerle buluştu.
MİLLETVEKİLLERİ NE DEDİ?
SEÇER MERSİN İÇİN ŞANS- Adana Milletvekili Burhanettin Bulut: Önümüzdeki yerel seçimlerin toplumun nefes almasını sağlayacak sonuçlar doğuracağına inanıyorum. Mersin’de çok değerli bir isim başkanlığa aday oldu. Milletvekilliği deneyimi olan, iş dünyası deneyimi olan, Mersin’in sorunlarını bilen Vahap Seçer Mersin için bir fırsat.
SOSYAL DEMOKRAT BELEDİYECİLİK YAPACAK- Adana Milletvekili Ayhan Barut: 1983’ten beri tanıdığım, iş dünyasındaki, milletvekilliğindeki başarılarıyla bildiğim Vahap Seçer’in Mersin’de belediye başkan adayı olmasını önemli buluyorum. Sosyal demokrat belediyeciliği en iyi yapacak isim olan Vahap Seçer’i inşallah 1 Nisan’da belediye başkanı olarak göreceğiz.
SEÇER’E GÜVENİYORUZ-Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin: 1989’dan beri görmediğimiz bir sinerji var. CHP adaylarına ciddi bir ilgi var. Sayın Vahap Seçer’in başarılı olacağına inanıyoruz. Seçer’e güveniyoruz. Vahap Seçer, sosyal demokrat belediyecilik bayrağını Mersin’e dikecektir.
SEÇER’İN ADAYLIĞI MERSİN İÇİN ŞANS-Orhan Sümer: Vahap Seçer, 2 dönem Mersin milletvekilliği yapmış olması ve sorunları biliyor olması nedeniyle Mersin için şanstır. Hem Adana’da, hem Mersin’de, hem Hatay’da CHP’li adayların sosyal demokrat belediyecilik bayrağını dikeceğine inanıyorum.
4 Milletvekilinden CHP Mersin Büyükşehir Adayı Vahap Seçer’e Destek Ziyareti
4 Milletvekilinden CHP Mersin Büyükşehir Adayı Vahap Seçer’e Destek Ziyareti
4 Milletvekilinden CHP Mersin Büyükşehir Adayı Vahap Seçer’e Destek Ziyareti
4 Milletvekilinden CHP Mersin Büyükşehir Adayı Vahap Seçer’e Destek Ziyareti

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı