Adana Kozan'da 15 Temmuz Şehidi Aytekin Kuru İçin Hatim Duası Yapıldı

Adana'nın Kozan ilçesinde, 15 Temmuz şehidi Özel Harekat Polisi Aytekin Kuru'nun kabri başında hatim duası gerçekleştirildi. Etkinlikte, şehidin ailesi, yetkililer ve vatandaşlar bir araya geldi.

Adana Kozan'da 15 Temmuz Şehidi Aytekin Kuru İçin Hatim Duası Yapıldı
Adana'nın Kozan ilçesinde, 15 Temmuz şehidi Özel Harekat Polisi Aytekin Kuru'nun kabri başında hatim duası gerçekleştirildi. Etkinlikte, şehidin ailesi, yetkililer ve vatandaşlar bir araya geldi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, Adana'nın Kozan ilçesinde önemli anma törenleri düzenlendi. İlk olarak, darbecilerin açtığı ateş sonucu gazi olan Oğuzhan Konuralp, görev yaptığı Kozan Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü Hizmet binasında ziyaret edilerek çiçek takdim edildi. Bu anlamlı ziyaretin ardından, Pekmezci Mahallesi'nde bulunan 15 Temmuz Şehidi Özel Harekat Polisi Aytekin Kuru'nun ailesiyle bir araya gelindi.

Şehidin kabri başında, İlçe Müftüsü Mustafa Kaya tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti yapılarak hatim duası gerçekleştirildi. Etkinliğe, Kozan Kaymakamı Bahattin Alparslanköylü, Belediye Başkan Yardımcısı Özgür Çoban, İlçe Jandarma Komutanı Nuh Anacık, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Alptekin, kurum amirleri ve Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Ali Rumi Küntaş katıldı. Ayrıca, çok sayıda vatandaş da bu anlamlı anma programına iştirak etti.

15 Temmuz'un yıldönümünde, şehitlerimizi anmak ve hatıralarını yaşatmak amacıyla düzenlenen bu etkinlikler, toplumun birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdi. Katılımcılar, şehit Aytekin Kuru ve tüm şehitler için dua ederek, onların fedakarlıklarını bir kez daha hatırladı.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin