Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, Çalışmaları Mahallinde Denetledi

Başkan Gültak, yeni dönemle birlikte mahallelerde hızlanan asfalt kaplama, kaldırım ve karo döşeme gibi çalışmaları ve devam eden proje ve hizmetleri mahallinde denetledi.

27 Mayıs 2019 Pazartesi, 12:31
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, Çalışmaları Mahallinde Denetledi
-

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, yeni dönemle birlikte; hem çalışmaları yerinde denetlemek, hem de vatandaşların taleplerini dinlemek üzere mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Yeşilçimen’de yapımı devam eden taziye evi inşaatını inceleyen Başkan Gültak, aynı mahallede fen işleri ekiplerince süren asfalt kaplama ve karo kaldırım çalışmalarını da denetleyip yetkililerden bilgi aldı. Ziyaretlerinde çocuklarla sohbet eden Başkan Gültak, Çilek Mahallesi’nde, tandır başında ekmek yapan kadınların yanına uğradı; ikram edilen sıcak ekmekten aldı.
Muhtar Akçay; “Yıllardır özlemini çektiği hizmetlere kavuşuyoruz”
Akdeniz Belediyesi’nin; vatandaşların yıllardır özlemini çektiği hizmetleri mahalleye sunduğunu ifade eden Yeşilçimen Mahalle Muhtarı Cemal Akçay, “Sayın Belediye Başkanımıza, mahallem adına çok teşekkür ediyorum. Taziye evi, gerçekten yıllardır mahalleli olarak hasretini çektiğimiz bir yapıydı. Şu anda hem taziye evimizin inşaatı aralıksız devam ediyor, bir yandan da sokak ve kaldırımlarımız baştan sona yenileniyor. Bu nedenle Sayın Başkanımıza, başkan yardımcımıza, müdürümüze ve mahallemde çalışan ekiplere bir kez daha şükranlarımı sunuyorum ediyorum” dedi.
Başkan Gültak; “Şehrimizi ve mahallelerimizi değiştirip dönüştürmeye devam edeceğiz”
Başkan Gültak; “Hizmet ve çalışmaların devamı gelecek, durmayacağız. Belediye Başkanı olarak sahaya da inmeye başladım. Tüm mahallerimizi ziyaret edeceğim. Mahallelerimizde devam eden asfalt, kaldırım çalışmalarımız var. Bu çalışmaları bürokratlarımız ve personelimizle takip ediyoruz. Yeşilçimen Mahalle Evi’nin devam eden çalışmalarını yerinde incelemek üzere mahallemizi ziyaret ettim. Tahmin ediyorum 2 ay içinde burası bitecek ve hizmete girecek. Bu yapı, hem taziye evi, hem kadınların Kur’an öğreneceği bir mekan; hem de sosyal ve kültürel faaliyetlerin yapılacağı bir alan olacak. Sadece Yeşilçimen değil, 65 mahallemizin birçoğunda bugün itibariyle ihtiyaç duyulan hizmet ve projelere dönük çalışmalarımız devam ediyor. ‘Akdeniz farklı olacak. Değiştirin, Değiştirelim’ demiştik. Halkımızın istekleri doğrultusunda şehrimizi ve mahallelerimizi değiştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Yılmaz Güney Parkı düğün salonu ve yüzme havuzu yenilenecek
Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak; Şevket Sümer Mahallesi Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı üzerinde bulunan Yılmaz Güney Parkı düğün salonu ve yüzme havuzunda da incelemelerde bulundu. Başkan Gültak, tesisin bakım onarım ve yenileme faaliyetlerinin önce başlatılarak vatandaşların hizmetine yeniden açılması için talimat verdi. Başkan Gültak, gün içinde Çilek Mahallesi’ni de ziyaret etti, esnaf ve vatandaşların talep ve şikâyetlerini dinledi. Özellikle park ve yeşil alanların temizliği, bakımı ve yeşillendirilmesi konusunda yetkililere talimat veren Başkan Gültak; Çilek Mahalle Evi'ni de ziyaret ederek; kursiyerlerle bir araya geldi. Ebru kursu verilen atölyeye giren Başkan Gültak, eğitmenle birlikte güzel bir ebru resmi de çizdi.
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”