Akhisar'da Yapılan Seçimde Mevcut Başkan İsmail Ersöz 1 Oy Farkla Kazandı

Akhisar'da gerçekleştirilen Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Genel Kurulu'nda mevcut başkan İsmail Ersöz, 1 oy farkla yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Akhisar'da Yapılan Seçimde Mevcut Başkan İsmail Ersöz 1 Oy Farkla Kazandı
Akhisar'da gerçekleştirilen Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Genel Kurulu'nda mevcut başkan İsmail Ersöz, 1 oy farkla yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.
Google News'te Abone Ol

Akhisar Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası’nın Olağan Genel Kurulu, Bülent Ciğeroğlu Kültür Salonu’nda yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Genel kurulda mevcut başkan İsmail Ersöz ve Arif Karanfil arasında büyük bir çekişme yaşandı. Divan başkanlığını Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter’in üstlendiği genel kurul, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından, faaliyet ve denetim raporları okunarak, üyelerin oyuna sunuldu ve oy birliğiyle kabul edildi.

Seçimlerde toplam 513 oy kullanıldı, bunlardan 509'u geçerli, 4'ü ise geçersiz sayıldı. Yapılan sayım sonucunda, mavi liste ile seçime katılan mevcut başkan İsmail Ersöz, 255 oy alarak, 254 oyda kalan Arif Karanfil’i 1 oy farkla geride bıraktı ve yeniden başkanlığa seçildi. Genel kurulda konuşan Başkan İsmail Ersöz, esnafın sorunlarının çözümü ve mesleki dayanışmanın güçlendirilmesi için birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Seçimlerin ardından teşekkür konuşması yapan Ersöz, "Esnafımızın haklarını korumak ve odamızı daha güçlü bir yapıya kavuşturmak için aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde ifade etti.

Toplantıda meslekte 25 yılını dolduran oda üyelerine Başkan İsmail Ersöz tarafından plaket takdim edildi. Uzun yıllar boyunca odaya emek veren üyeler, salondaki katılımcılar tarafından alkışlarla onurlandırıldı. Ayrıca, oda sekreterine de hizmet ve katkılarından dolayı çiçek ve plaket verildi.

Genel kurul, katılımcıların toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin