Anneler İçin 65 Bin Tane Dağıtıldı

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, anneleri unutmadı...

12 Mayıs 2018 Cumartesi, 13:57
Anneler İçin 65 Bin Tane Dağıtıldı
-

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Anneler Günü nedeniyle her yıl geleneksel hale getirilen ve Belediye fidanlığında yetiştirilen 65 bin adet kadife çiçeğini annelere dağıttı.

Bu Pazar kutlanacacak Anneler Günü öncesinde; Toroslar İlçesi başta olmak üzere il merkezindeki tüm resmi ve sosyal kurumlara çiçek gönderen Başkan Tuna,  Kuvayi Milliye Caddesi üzerindeki kültür sanat kaldırımında anne ve anne adaylarına çiçek takdim ederek, anneler gününü kutladı.

MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Mersin, Belediye Meclis Üyelerinin de hazır bulunduğu çiçek dağıtımı sırasında günün anlam ve önemiyle ilgili bir açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, toplumun şekillenmesinde önemli bir rol üstlenen annelerin sadece özel günlerde değil, yılın her günün hatırlanması gerektiğine vurgu yaptı.

“Geleceğimizi bugünün annelerinin yetiştirdiği ve yetiştireceği çocuklara emanet edeceğiz” diyen Başkan Tuna; annelere duydukları saygıyı ve sevgiyi ifade etmek amacıyla göreve geldikleri 14 yıldır Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde yetiştirdikleri 65 bin çiçeği annelere hediye ettiklerini söyledi.

Başkan Tuna; “Elleri öpülesi annelerimiz, hakkitan çok özel insanlardır.Çocuklarının sevgisini ömür boyu yüreklerinde taşıyan annelerimizin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz.Cennet annelerin ayakları altındadır hadisine layık olan başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin Anneler gününü kutlar,  sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam sürmeleri dilğiyle sevgi ve saygılarımı sunarım.Allah onları başımızdan eksik etmesin” dedi.

Dağıtılan çiçeklerden almak için sıraya giren vatandaşlar ise Başkan Hamit Tuna ile bol bol hatıra fotoğrağı çektirirken, bu güzel jestinden dolayı da teşekkür ettiler.

Başkan Tuna, Anneler Günü Öncesi Huzurevini Ziyaret Etti

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, bu pazar kutlanacak Anneler günü öncesinde Mersin Yardım ve İyilik Vakfı Huzurevini ziyaret etti.

Ziyaretinde huzurevi sakinleriyle tek tek sohbet ederek, belediye fidanlığında yetiştirdikleri çiçekleri takdim eden ve Anneler Gününü kutlayan Başkan Hamit Tuna, dünyadaki tek karşılıksız sevginin anne sevgisi olduğuna dikkat çekti.

Milli ve manevi değerleri yaşatarak bunların gelecek nesillere aktarılmasında bir köprü görevi üstlenen yaşlıların en kıymetli hazine olduğunun altını çizen Başkan Tuna; “Toroslar Belediyesi olarak huzurevi sakinlerimizi her zaman ziyaret ederek, hayır dualarını alıyoruz. Sıkıntıları varsa imkanlarımız ölçüsünde çözmeye çalışıyoruz. Bugün de anneler günü öncesinde huzurevi sakinlerimizle bir araya gelerek, anneler günü çiçeklerimizi takdim ettik.Değerli büyüklerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Analarımızın duası, babalarımızın gölgesi yeter” dedi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti