Hatay'ın Defne ilçesi Çekmece Mahallesi'nde yaşayan Gökhan Tepe, otopark işleterek geçimini sağlıyor. Yeğeni Ayaz Özgün’e oyun arkadaşı arayan Gökhan, arkadaşının çiftliğinden annesi telef olan bir kuzuyu alarak ona hediye etti. Ayaz kuzuya 'Boncuk' ismini vererek onunla zaman geçirmeye başladı. Biberonla beslenen kuzu, Ayaz’ın arkadaşlarıyla oynayarak büyük ilgi görüyor. Ayaz, kuzuya bir bebek gibi bakıyor, süt ve su veriyor.
Ayaz Özgün, "Kuzu benimle çok iyi arkadaş oldu, biberonla süt ve su içiriyorum" şeklinde konuştu. Annesi doğum esnasında telef olan kuzunun, Ayaz’ın hayatında önemli bir yer edindiğini belirten Özgün, "Kuzu meleyerek bana geldi. Onunla birlikte top oynuyoruz" dedi. Ayaz, kuzuya olan sevgisini dile getirerek, arkadaşlarıyla birlikte oyunlar oynadıklarını da sözlerine ekledi.
Gökhan Göztepe, "Boncuk kuzuyu, annesi doğururken öldüğü için sahiplendik. Ayaz'a arkadaş olsun diye onu aldık" dedi. Kuzu, otoparkta çocukların ilgisini çekiyor ve mahalledeki maskot haline geldi. Hava soğuk olduğu için kuzuya giydirdikleri elbise, onu daha sevimli hale getiriyor.
