Olay, Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Kökez Mahallesi 3093 Sokak'ta gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ilaçlama ekipleri, sokakta yaptıkları çalışmada, Mustafa Gök'ü evinin bahçesinde, incir ağacının altında hareketsiz bir şekilde yatarken gördü. Durum hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi ve olay yerine polis ile sağlık ekipleri yönlendirildi.
Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede, Gök'ün hayatını kaybettiği tespit edildi. Olay yeri inceleme çalışmaları, Cumhuriyet Savcısı tarafından gerçekleştirildi. Gök'ün cenazesi, ölüm sebebinin netleştirilmesi amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Mustafa Gök'ün iki çocuk babası olduğu ve bir süre önce eşinden ayrıldığı öğrenildi. Asıl mesleği erkek kuaförlüğü olan Gök'ün son zamanlarda Belek'teki 5 yıldızlı bir otelin çamaşırhanesinde çalıştığı belirtildi. Olayla ilgili olarak polis ekipleri geniş çaplı bir soruşturma başlattı.
