Bahçelievler Belediyesi'nin düzenlediği "Sünnet Şöleni" etkinliği, bu yıl Bahçelievler Kongre Merkezi'nde büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Etkinlikte toplamda 500 çocuğun sünnet işlemi ile tüm tıbbi masrafları belediye tarafından karşılandı. Programa Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, sünnet olan çocuklar ve aileleri katıldı. Etkinlik boyunca çocuklar için çeşitli gösteriler, aktiviteler ve DJ performansları düzenlendi. Çocuklar, eğlenceli etkinlikler eşliğinde dans ederek neşeli anlar yaşadı.
Başkan Bahadır'ın Açıklamaları
Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, sünnet işleminin yaz aylarında, okulların tatil olduğu dönemde yapıldığını belirtti. Son dönemde yaşanan olaylara da değinen Bahadır, çocukların mutluluğunun kendileri için büyük bir öneme sahip olduğunu vurguladı. Başkan Bahadır, "Amacımız çocukları mutlu etmek. Gözleri ışıl ışıl olan çocuklar, bizler için en büyük mutluluk kaynağı" dedi.
Katılımcıların Görüşleri
Etkinliğe katılan Osman Sayan, Bahçelievler Belediyesi'nin düzenlediği kampanyadan faydalandıklarını ve süreçten memnun kaldıklarını ifade etti. Sünnet olan 8 yaşındaki Yamaç Sayan ise, etkinliğin kendisi için güzel geçtiğini belirtti. Bu özel gün, aileleri ve çocukları bir araya getirerek, unutulmaz anların yaşanmasını sağladı.
Kaynak: Mersin Haber + IHA