Bodrum'da Seçim Heyecanı: Oy Kullanma İşlemleri Sürüyor

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 25’inci dönem TBMM seçimleri için oy kullanma işlemleri devam ediyor. Bodrum'da, CHP ve MHP ilçe başkanları sandıkları ziyaret ederek bilgi alıyor.

Bodrum'da Seçim Heyecanı: Oy Kullanma İşlemleri Sürüyor
Muğla'nın Bodrum ilçesinde 25’inci dönem TBMM seçimleri için oy kullanma işlemleri devam ediyor. Bodrum'da, CHP ve MHP ilçe başkanları sandıkları ziyaret ederek bilgi alıyor.
Google News'te Abone Ol

Bodrum'daki oy verme işlemleri, sabah saatlerinden itibaren Cahit Özvezneci Okulu'nda başladı. MHP Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun, burada oyunu kullanarak, ardından okulları dolaşarak sandık görevlilerinden durum hakkında bilgi aldı. Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi’ne giden Tosun, “Bugün 7 Haziran 2015, Türkiye’nin 25’inci dönem milletvekilliği seçimleri yapılıyor. Eşimle birlikte oyumuzu kullandık. Şu anda Bodrum’daki okulları ve sandık görevlilerimizi geziyoruz. Seçimler huzur içinde geçiyor, bu durumdan mutluyuz. Seçimlerin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

CHP Başkanı’nın Mesajı
CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen de Kanuni Sultan Süleyman Lisesi'nde oyunu kullandıktan sonra, "Bugün demokrasi tarihimizde önemli bir gün. Türk halkının doğru karar vereceğine inanıyorum. Bodrum'dan yüksek oy alacağız ve Cumhuriyet Halk Partisi iktidara gelecek" dedi. Seymen, seçim kampanyalarının 40 gündür sürdüğünü ve Bodrum halkının bu sürede CHP'ye destek verdiğini vurguladı.

Bodrum'daki okullarda oy kullanma işlemleri genel olarak sorunsuz ilerliyor. Ancak, öğle saatlerine kadar oy kullanma oranlarının düşük olduğu bildirildi. Seçimlerin ilerleyen saatlerinde bu oranın artması bekleniyor.
Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin