Çamlıyayla Kışa Hazır

Başkan İsmail Tepebağlı, “Kar Temizliği ile İlgili Olarak Tüm Önlemlerimizi Aldık”

12 Aralık 2017 Salı, 20:52
Çamlıyayla Kışa Hazır
-


Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, kış mevsiminde karşılanabilecek tüm zorluklar için tedbirleri aldıklarını söyledi.
Kış mevsimlerinin bölgeye göre çok sert geçtiğini ifade eden Başkan İsmail Tepebağlı, “Bilindiği üzere geçen yıl çok ağır bir kış mevsimi geçirdik. Geçen yıl yaşanan ağır kış sonrasında ilçemiz genelinde meydana gelen hasarları bile halen gideremedik. Özellikle Çamlıyayla Belediyemize ait binalarda oluşan hasarlar açık söylemek gerekirse belimizi büktü. En büyük hasar ise düğün salonunda oluştu. Aşırı kar yağışı sonrası çatısı tamamen çöken düğün salonunu yıkarak, yeni projemize kısmet olursa 2018 yılında başlayacağız. Ayrıca aşırı yağış ve heyelanlardan kullanılamaz hale gelen yolların bakım ve onarımlarını ekiplerimiz bir yaz boyunca yapmak için çalıştılar. Tabi yolların bakım ve onarımına yaparken Mersin Büyükşehir Belediyemizden de çok büyük destekler gördük. Bizlerin iyi ve kötü gününde yanımızda olan sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Bu kış mevsiminin de yoğun geçeceğini tahmin ettiklerinin kaydeden Başkan Tepebağlı “Çünkü Yörüklerimizle bu işin erbabı insanlarla yaptığımız görüşmelerde, onların tecrübelerine dayanarak bu yıl ki kış aylarının daha yoğun olacağı yönünde görüş belirlendi. Bu kapsamda bizler geçen yıl yaşadığımız tecrübelerden de yola çıkarak gerekli tedbirlerimizi alıyoruz. Gerek buzlanmayla ilgili olarak tuzlama çalışmaları, gerekse kar temizliğiyle ilgili tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Tabii geçen yılki sıkıntı çok fazla oranda kar yağışının olmasıydı. Bununla ilgili olarak Mersin Büyükşehir Belediyesi ile yaptığımız görüşmeler neticesinde kar püskürten araç alınmasının planlaması yapıldı. Araçların bu yıl devreye girmesiyle büyük sorunlarımızı aşacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.
Başkan İsmail Tepebağlı, geçen yılki yoğun kar yağışı nedeniyle Çamlıyayla Belediyesi olarak maddi açıdan da çok yıprandıklarını belirterek “İnşallah bu dönem daha tedbirli, biraz daha tecrübeli olarak bu durumları daha rahat aşacağız diye düşünüyorum. Tabii afet olduğu zaman da elden gelecek bir şey yok. Bu yıl kışa hazırlık anlamında araçlarımızın bakımını yaptırdık ve herhangi bir duruma müdahale etmek için hazır halde bekletiyoruz” ifadesini kullandı.

Kaynak: Yeni Doğuş

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor