CHP Adayı Vahap Seçer, "Barışıyla, Huzuruyla, Refahıyla Örnek Bir Kent Yaratmak İstiyorum"

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer,  “Mersin Türkiye'nin kalbidir. Mersin hastalanırsa Türkiye yatağa düşer, komaya girer.

25 Ocak 2019 Cuma, 22:25
CHP Adayı Vahap Seçer, "Barışıyla, Huzuruyla, Refahıyla Örnek Bir Kent Yaratmak İstiyorum"
-

Ben sorumluluklarımın farkındayım. Tüm Mersin halkının oylarına talibim. Ak Partili de, MHP'li de, HDP'li de, İyi Partili de, Saadet Partili de, Komünist Partili de benim kardeşim. Barışıyla, huzuruyla, refahıyla, kültürüyle bir örnek kent yaratmak istiyorum” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Alevi Kültür Derneği Mersin Şubesi’ni ziyaret ederek şube başkanı Hasan Kılavuz ve dernek üyeleriyle görüştü.
Konuşmasına “Burada ailemin içindeyim. Siyasi çalışma yapsam da gönlümde ailemin içinde olduğum hissi var” diyerek başlayan Vahap Seçer, Alevi toplumunun talepleri olduğunu, siyasal düzenin bu talepleri görmezden, duymazdan geldiğini söyledi.
Vahap Seçer, “Alevi toplumunun Türkiye'deki düzenden ne derece sıkıntı yaşadıklarını biliyoruz. Bütün diğer inanç gruplarıyla vatandaşlık görevleri aynı olduğu halde, çocuklarını bu ülke uğruna şehit vermelerine rağmen, bizim yasal mevzuatımız, hatta onun da ötesinde anlayışımız, siyasal bakış açımız bu insanları diğer inanç gruplarına göre birkaç adım geri bırakıyor. Elbette belediye başkanı olarak yasalara uyacağım. Ama şunun sözünü veriyorum. İnisiyatif kullanabileceğim her alanda bu toplumun sorunlarına olumlu yanıt verecek şekilde kullanacağım. Bu toplum eşit yurttaşlık istiyor. En azından bu kutsal mekanın yasal statüye kavuşturulmasını istiyor. Belediye başkanı olduğumda bu kutsal mekanların hizmetlerden faydalanması için katkı sunacağım” diye konuştu.
“Yerel seçimlerin sonucu ne olursa olsun dünyanın sonu değil” diyen Vahap Seçer, “Ben belediye başkanı olmak istiyorum. Memleketime hizmet etmek istiyorum. Cemevi cemaatine de, cami cemaatine de, kilise cemaatine de, havra cemaatine de hizmet etmek istiyorum. Siyasetin yapılacağı alanlar farklı. Bir belediye başkanının gerginliğe sebep olacak siyasi olayların içinde olmaması gerektiğini düşünüyorum” dedi.
CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ben Mersin'i önemsiyorum. Mersin Türkiye'nin kalbidir. Türkiye'ye örnek bir kenttir. Mersin'deki sorunlar Türkiye’nin sorunlarıdır. Mersin hastalanırsa Türkiye yatağa düşer, komaya girer. Ben sorumluluklarımın farkındayım. Tüm Mersin halkının oylarına talibim. Ak Partili de, MHP'li de, HDP'li de, İyi Partili de, Saadet Partili de, Komünist Partili de, ateist de benim kardeşim. Bir örnek kent, barışıyla, huzuruyla, refahıyla, kültürüyle bir örnek kent yaratmak istiyorum. Bunu başarabiliriz. Muazzam bir şehirde yaşıyoruz. Bunun kıymetini bileceğiz. Bu şehirde güzel şeyler olacak.”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı