Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, ilçede yeni göreve başlayan İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Sinan Demir'e yönelik düzenlenen nezaket buluşmasında, güvenlik ve huzur konularında önemli değerlendirmelerde bulundu. Toplantıda, Cumayeri'nin güvenliğini sağlamak amacıyla yapılacak çalışmalar ve kurumlar arası işbirliği konuları detaylı bir şekilde tartışıldı.
Belediye, ilçedeki kamu kurumlarıyla güçlü bir iletişim ve iş birliği sürdürmeye büyük önem veriyor. Bu amaçla, İlçe Emniyet Amirliği’nde gerçekleştirilen programa geniş bir katılım sağlandı. Görüşme esnasında, ilçenin asayiş durumu ve gelecekte planlanan projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.
Başkan Koloğlu, Cumayeri’nin her yönüyle güvenli ve huzurlu bir yer olması için tüm kurumların ortaklaşa hareket etmesi gerektiğine vurgu yaptı. Koloğlu, "Cumayeri’mizin huzuru, güvenliği ve geleceği için tüm kurumlarımızla tam bir koordinasyon içinde çalışmayı sürdüreceğiz. Amacımız, vatandaşlarımızın huzur içinde yaşayacağı, aidiyet bağlarının güçlendiği bir ilçeyi birlikte inşa etmek" şeklinde konuştu.
Toplantı sırasında Koloğlu, ayrıca yeni görevine başlayan Başkomiser Sinan Demir'e başarılar dileyerek, ilçenin güvenliği için özverili bir şekilde çalışan tüm emniyet mensuplarına teşekkürlerini sundu. Program, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.