Cumhur İttifakı Tarsus’ta İlk Seçim Ofisini Coşkuyla Açtı

Tarsus Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Şevket Can 31 Mart Yerel seçim çalışmaları kapsamında ilk seçim ofisinin açılışını Yeni Mahallede gerçekleştirdi. Başkan Can, 2014 yılından bu yana görevde oldukları süre zarfında ayrım yapmadan vatandaşların isteklerini yerine getirmeye gayret ettiklerinin altını çizdi.

16 Şubat 2019 Cumartesi, 18:14
G: 16.02.2019 - 18:19
Cumhur İttifakı Tarsus’ta İlk Seçim Ofisini Coşkuyla Açtı
-

MHP Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, “2019 31 Martta Allah’ın inayetiyle iki mesaj vereceksiniz. Birincisi işinin ehli olan hem Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can Bey’i hem de Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Hamit Tuna beyefendiyi seçeceksiniz. Ancak aziz milletimizin kullanacağı bu oylar Cumhur İttifakını ve Cumhurbaşkanlığı sistemini tescil ve tesis edecektir” dedi.
AKP Tarsus İlçe Başkanı Nevzat Çetin, “Cumhur İttifakı normal olarak ortaya çıkan bir ittifak değildir. Alçakların ülkemizi bir şekilde ele geçirmek için yaptıkları saldırıdır. Bu saldırıyı bertaraf etmek için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan halka “sokaklara çıkın gençler kadınlar sokaklara çıkın” dediğinde atılmış bir ittifaktır. Biz bu ittifakı kardeşliğe dönüştüreceğiz. Tarsus’ta Şevket Can başkanımızı, Mersin’de Hamit Tuna Başkanımızı belediye başkanı olarak seçtirip bu kuvveti bütün Türkiye’ye göstereceğiz. Mesele vatan, millet ve bayrak meselesidir” ifadelerini kullandı.
MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, “Bugün Cetvel’de güneş doğdu. Cetvel’e bahar geldi. Cetvel her zamanki gibi ayakta coşkuyla dimdik başkanlarını karşıladı. Ben şimdiden her iki başkanımıza da hayırlı uğurlu olsun diyorum” şeklinde konuştu.
AKP Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, “Tarsus 54 vilayetten büyük bir ilçe. Cetvel’de bu büyük ilçenin merkezi… Cetvelliler her zaman sağduyulu olmuştur. 31 Mart’ta Allah’ın izniyle sandığa giderken Cumhur ittifakının adaylarını Tarsus’ta Mersin’de seçmek için gideceğiz. Cumhur ittifakı sıradan bir seçim ittifakı asla değildir. Cumhur ittifakı, milletimizin 15 Temmuz gecesi Fetö’cü alçaklara tokat vurduğu gece oluştu. Allah’ın izniyle seçime kadar değil, ebediyete kadar devam edecektir” dedi.
MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, “Cumhur ittifakı memleketimiz adına çok önemli bir birlikteliktir. Memleketimizin ardı ve önü ihanet duvarlarıyla sarılıdır. Maalesef türlü türlü badireleri ve belaları atlattık. Bu coğrafya şehitlerimizin kanlarıyla sulanmıştır. Bütün hainler, pkk’sı, fetö’sü, ypg’si, işid’i, dhkp-c’si hepsinin bir hedefi var o da bu vatanı işgal etmektir. En son 15 Temmuz darbe gecesi çok korkunçtu. Devlet Bahçeli liderimiz bu meseleyi beka meselesi olarak ifade etmektedir. Orta doğuya bakınız. Toprakla kanla gözyaşıyla sulanıyor. Bu birliktelik önemlidir. Tarsus’u ve Mersin’i inşallah kazanacağımıza inanıyoruz. Cenab-ı Allah inananlarla beraberdir” şeklinde konuştu.
GÖREV SÜREMİZ BOYUNCA VATANDAŞ NE İSTEDİYSE YAPMAYA ÇALIŞTIK
Başkan Can, “Gelirimizin düşüp, sorumluk alanımız 4 katı arttığı halde hizmet süremiz boyunca hizmette destan yazdık. Cami isteyene cami, Cem evi isteyene cem evi… Bir dönemde Tarsus Belediyesi olarak bunu yaptık herkesin isteğini karşılamaya çalıştık. Herkes yaptığını anlatsın. Tarsus’ta iki belediye hizmet verdi. Salamura tesisinin arsasını Tarsus Belediyesi olarak bizler verdik. Fahrettin Paşa ve Fevzi Çakmak’ta yapılan köprülerin kamulaştırmalarını biz yaptık. Projeyi biz çizdik. DSİ’den onayını biz aldık. Büyükşehire dosya halinde teslim ettik. Şehrimize kim hizmet yaptıysa Rabbim onlardan razı olsun. Ama biz hizmetle yarışmak istiyoruz. Hiç kimse kusura bakmasın. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz. Bizim mücadelemiz şehrimiz, vatanımıza, milletimize, bayrağımıza, sahip çıkma mücadelesidir. Ülkemiz birçok badireler atlattı. En acılarından biri 15 Temmuzdu. 15 Temmuz gibi kara bir geceye hepimiz şahit olduk. Hepimizin vergileriyle alınan silahların namluları bu ülkenin vatandaşlarına çevrildi. Bu aziz millete namlularını çevirdiler. Eğer o darbeci hainler başarılı olsaydı şu anda ülkemiz bölünmüştü. Darbeci hainler başarılı olsaydı bayrağımız inmiş, ezanlarımız susmuştu. Bu Cumhur İttifakı o gün o gece oluştu. Belediye seçimleri için oluşmadı. Milletvekili seçimleri için oluşmadı. Bayrağımız indikten sonra, ezanlarımız okunmadıktan sonra neye yarar. Bizim görevimiz sadece yol yapmak park yapmak değil.Eğer bu yolda mücadele etmeyeceksek anamızdan emdiğimiz süt haram olsun. Bizleri sadece belediye başkanı adayı olarak görmeyin. Biz koltuk mücadelesi yapmıyoruz. Bizim yaptığımız vatanımıza, milletimize, bayrağımıza, dinimize sahip çıkma mücadelesidir. Tarsus, 94 yılından bugüne kadar duanızı ve desteğinizi bizden esirgemediniz. Allah’ın izniyle 31 Mart akşamına kadar Cumhur İttifakı olarak gece uyumadan, gündüz yorulmadan çalışacağız. Tarsus’ta Şevket Can, Mersinde Hamit Tuna olarak sandıkları patlata patlata bu seçimi kazanacağız. Bundan hiçbir hemşerimin şüphesi olmasın. Bu coşkulu kalabalıklar bu zaferin ayak sesidir” ifadelerini kullandı.
YENİ MAHALLEYE REVİZYON EN ÖNEMLİ HİZMETTİ
Başkan Can, “Bana diyorlar ki Yeni Mahalleye ne yaptın?, Gazilere ne yaptın? 3 yıldır revizyonla uğraştık. Yeni Mahalle yıllardır aynı yerde değişmedi. Yolları dar. Yeşil Alan yok. Evleri tek katlı ve iki katlı... Buralara bir şey yapabilmek için buralara imar uygulaması gerekiyordu. Elinizi vicdanınıza koyun. Şu anda 3 müteahhit burada çalışma yapıyor. Bunlar başlangıç. Buradan Yeni Mahalleyi yenileyeceğime söz veriyorum. 3 yıl revizyonla uğraştım. Revizyonu yapmasak Yeni Mahalleye çivi çakamam. Biz yalan söylemedik ve söylemeyeceğiz. Yapamayacağız sözü vermedik. Şevket Can’ın 22 yıldır her mahallede ayak izi ve alın teri vardır. Bizler polemiğe girmek istemiyoruz. Yoksa her sorunun bir cevabı vardır. Belediyeciliği en iyi bilen Şevket Can’dır. Bunu herkesin böyle bilmesini istiyorum” dedi.
HAKKIMDA HAYIRLIYSA RABBİM NASİP ETSİN
Başkan Can, “Rabbim hakkımda hayırlıysa bu görevi bizlere nasip et. Rabbim hakkımda hayırlı değilse nasip etme. Hırs yapmıyorum. Doğduğum, büyüdüğüm bu şehre hizmet etme fırsatı verdiği için Rabbime binlerce şükürler olsun. Bu yeter bize. Biz ayrım yapmadık. Ayırmadık. Biz birliğin, huzurun, güvenin adresiyiz. 336 bin belediye başkanı olduk. Acılarını yüreğimizde hissettik. Sevincine ortak olduk. Bu günlere kolay gelmedik. Bir oydan ne olur demeyin 31 Mart’a kadar durmadan çalışacağız. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozdurmasın. Huzurumuzu ve kardeşliğimizi bozdurmasın. Gazamız şimdiden mübarek olsun” dedi.
CUMHUR İTTİFAKI MERSİN’İ DAHA DA BÜYÜTECEK
Toroslar Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, “Birleşerek büyüyeceğiz. Birleşerek güçleneceğiz. Birleşerek çoğalacağız. Geleceğe umutla bakacağız. Mersin Allah’ın verdiği bütün güzellikleri içerisinde barındıran bir kent... Her şey var bu kentte. Tarım, turizm, ticaret, sanat, üniversite var. Bu kenti hep birlikte büyüteceğiz. Şevket Can 22 yıldır belediyeci. Kent kentin sokaklarını arşınlayanlarındır. Biz de 15 yıldır hizmet verdik. Kısıtlı imkanlar olmasına karşın üreterek çok değerli projeler ortaya çıkardık. Enleri ve ilkleri yaptık. Hem hizmet anlamında hem de sosyal dokuyu kaynaştırma anlamında çok değerli işlere imza attık. Bize inanın. Bizim yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Cumhur ittifakına desteklerinizi bekliyoruz. Bu desteği her gittiğimiz yerde görüyoruz” şeklinde konuştu.
Cumhur İttifakı Tarsus’ta İlk Seçim Ofisini Coşkuyla Açtı
Cumhur İttifakı Tarsus’ta İlk Seçim Ofisini Coşkuyla Açtı
Cumhur İttifakı Tarsus’ta İlk Seçim Ofisini Coşkuyla Açtı
Cumhur İttifakı Tarsus’ta İlk Seçim Ofisini Coşkuyla Açtı
Cumhur İttifakı Tarsus’ta İlk Seçim Ofisini Coşkuyla Açtı
Cumhur İttifakı Tarsus’ta İlk Seçim Ofisini Coşkuyla Açtı
Cumhur İttifakı Tarsus’ta İlk Seçim Ofisini Coşkuyla Açtı
Cumhur İttifakı Tarsus’ta İlk Seçim Ofisini Coşkuyla Açtı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı