Denizli Çardak'ta CHP'li Başkan Furkan Şengül, AK Parti'ye Üye Oldu

Denizli Çardak'ta CHP Çardak İlçe Gençlik Kolları Başkanı Furkan Şengül, partisinden istifa ederek AK Parti'ye katıldı.

Denizli Çardak'ta CHP'li Başkan Furkan Şengül, AK Parti'ye Üye Oldu
Denizli Çardak'ta CHP Çardak İlçe Gençlik Kolları Başkanı Furkan Şengül, partisinden istifa ederek AK Parti'ye katıldı.

Denizli’nin Çardak ilçesinde dikkat çeken bir siyasi geçiş yaşandı. CHP Çardak İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevini sürdüren Furkan Şengül, mevcut görevinden ve partisinden istifa etti. İstifasının ardından AK Parti'ye üye olan Şengül, partinin gençlik kollarına katıldı. Bu gelişme, yerel siyasette önemli bir değişim olarak değerlendiriliyor.

AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Mert Çelik, Şengül’ün katılımının ardından hoş geldin mesajı yayımladı. Çelik, gençlerin partilerine olan ilgisinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Bugün Çardak’ta gençliğin inancını, heyecanını ve Türkiye Yüzyılı vizyonuna olan güvenini bir kez daha gördük. Çardak CHP Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden istifa ederek AK Gençlik ailemize katılan kardeşimize hoş geldin diyoruz; bu kutlu yürüyüşte birlikte yol alacak olmaktan memnuniyet duyuyoruz." dedi.

Çelik, yaptığı açıklamada, rozetini takarken gördükleri şeyin sadece bir parti değişikliği olmadığını belirtti. "Bu, gençliğin hizmet siyasetini, eser ve gönül belediyeciliğini tercih etmesidir." ifadelerini kullandı. Ayrıca, AK Gençlik olarak ayrıştıran değil birleştiren, ötekileştiren değil kucaklayan bir anlayışla ilerleyeceklerini vurguladı. Çelik, gençliğin enerjisiyle Türkiye’nin yarınları için çalışmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin