Denizli-Aydın Otoyolu'nda meydana gelen feci kazada, bir yolcu otobüsü bariyerlere çarparak alev aldı ve 8 kişi hayatını kaybetti. Kazanın en dramatik hikayelerinden biri de Şen ailesine ait. Civan Şen, eşi Sevda Şen, 5 yaşındaki oğulları Siraç ve 9 aylık bebekleri Eyüp Miraç Şen, Kurban Bayramı tatili için İzmir'e gitmişti. Antalya'ya dönüş yolunda yaşanan bu kaza, ailenin hayatını kararttı. Anne Sevda, otobüsün alev almasının ardından kucağındaki bebeğini eşine verirken, camı kırarak 5 yaşındaki oğlunu dışarı attı. Diğer yolcuların oğlunun üzerine atladığını gören anne, onu kurtarmak için çabaladı fakat bu sırada alevlerin arasında kalan eşi ve bebeği can verdi.
Kaza Anı ve Yaşanan Kayıplar
Antalya'da eşinin ve bebeğinin cenazelerini almak için bekleyen Sevda Şen, kaza anını İhlas Haber Ajansı’na (İHA) anlattı. Kazada yanıklar oluşan ve sakinleştiricilerle ayakta durmakta zorlanan Şen, "Ailemizin yanına Kurban Bayramı için gitmiştik, dönüş yolundaydık. Bebeğime mama yapmıştım, eşim yan koltukta oturuyordu. Oğlumla diğer ikili koltukta oturuyordum. Bebeğimin mamasını yedirdikten sonra uyudu. Gözlerim dalmıştı. Tam uyuyacağım esnada otobüs bariyerlere çarpıp kaza yaptı. Bir anda otobüsün önü alev almaya başladı. Oğlum yere düşünce, bebeği eşimin kucağına verdim. Alevin bize doğru geldiğini görünce camı patlatıp oğlumu aşağıya attım. İnsanlar oğlumun üstüne atlıyordu, onu ezmesinler diye ben de atladım. Eşim de arkamdan bebeği bana verir diye düşündüm. Alev bir anda onların üstüne geldi. Otobüs patlamaya başlayınca kaçmak zorunda kaldım. Eşim o kargaşada sıkıştı. Bebeğime siper olup gitmiş" dedi.
İhmali Olanlardan Şikayetçi
Acılı anne, firmadan ve ihmali olanlardan şikayetçi olduğunu belirtti. "Benim canımı aldılar, ben de o firmanın kapanmasını istiyorum. Elimden geleni yapacağım, benim canımı yaktılar, onların da canı yansın" diyerek hissettiği acıyı dile getirdi.
