Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri’nin Tarsus Ve Silifke Şubelerinin Veli Toplantısı Yapıldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin gençleri geleceğe hazırlama noktasında en önemli hizmetlerinden biri olan ve kısa süre önce kapılarını öğrencilere açan Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri’nin Tarsus ve Silifke şubelerinin veli toplantısı yapıldı.

17 Kasım 2019 Pazar, 09:23
Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri’nin Tarsus Ve Silifke Şubelerinin Veli Toplantısı Yapıldı
-

Aileler, verilen eğitimin kalitesinden dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Vahap Seçer’e teşekkür etti. Veliler, kurslarda eğitimin yanı sıra verilen Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik hizmetinden dolayı da minnetlerini iletti.
Çocuklarını geleceğe hazırlayan velilerin ve üniversite hayali kuran gençlerin en önemli destekçisi olan Mersin Büyükşehir Belediyesi, yenilenen eğitim anlayışı ile hizmet verdiği Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri’ne yönelik düzenlediği toplantılar ile velileri bilgilendiriyor.
Gençleri üniversiteye hazırlamak üzere kısa süre önce kapılarını açan Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri’nin Tarsus ve Silifke ilçesinde faaliyet gösteren şubelerinin veli toplantısı, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Serdal Gökayaz ve Eğitim Hizmetleri Müdürü Ozan Soydan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.
Velilere yönelik toplantıda aileler, verilen eğitimin kalitesinden dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Vahap Seçer’e teşekkür etti. Veliler, kurslarda eğitimin yanı sıra verilen Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik hizmetinden dolayı da minnetlerini iletti.
Veliler eğitim süreci ile ilgili bilgilendiriliyor
Üniversite hayalini kuran 4 bin 200 öğrenciyi, genç, dinamik ve donanımlı öğretmen kadrosu ile geleceğe hazırlayan Büyükşehir Belediyesi, çocukları için gelecek kaygısı taşıyan velileri de süreçle alakalı bilgilendiriyor.
Tarsus ve Silifke’de faaliyet gösteren şubelerde eğitim gören öğrencilerin ailelerine yönelik düzenlenen toplantıda Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Serdal Gökayaz, üniversiteye hazırlık sürecinde gençlerin akademik, psikolojik ve sosyal anlamda gelebilecekleri en iyi noktaya ulaşmaları adına her türlü desteği vereceklerinin altını çizdi.
Hem öğrencilerin hem de ailelerin yanında olduklarını ifade eden Gökayaz, kurs merkezlerinde öğrencilere sadece eğitim vermediklerini, aynı zamanda sınav kaygısını en aza indirmek için Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik hizmeti de sunduklarını belirtti. Gökayaz, eğitim süresi boyunca aileleri sık sık bilgilendireceklerini söyledi.
Veliler verilen eğitimden memnun
Toplantıda söz alan ve görüşlerini ileten veliler, Büyükşehir Belediyesi’nin sunmuş olduğu kaliteli eğitim anlayışından ve eğitimi veren öğretmenlerin ilgilerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Çocukları için verilen üniversite hazırlık kursunun maddi ve manevi anlamda kendilerini çok rahatlattığını ifade eden veliler, Büyükşehir Belediyesi’ne ve süreci takip eden personele duydukları güveni ifade ederken, tüm ekibe teşekkürlerini iletti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”