Olay, dün gece geç saatlerde Tepebaşı ilçesi Hoşnudiye Mahallesi Cengiz Topel Caddesi ve çevresindeki ara sokaklarda gerçekleşti. İki grup arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple kavga başladı. Kavga sırasında çevredeki vatandaşlar durumu fark ederek polis ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine hızla intikal eden polis ekipleri, kavgaya müdahale etmek üzere olay yerine geldi. Ancak, polis ekiplerini gören gruplar hızla dağıldı ve olay yerini terk etti.
Kavga sırasında olay yerinde birçok eşyanın bırakıldığı gözlemlendi. Özellikle bir kapı kolu ve bir kol saati dikkat çekti. Olayın ardından tişörtü parçalanan bir şahsın caddede yürüdüğü ve durumunun iyi olduğu anlaşıldı. Olayla ilgili olarak polis ekipleri, kavgaya karışan şahısların kimliklerini tespit etmeye çalıştı. Ancak, grupların hızla dağılması nedeniyle herhangi bir gözaltı gerçekleştirilmedi.
Olay sonrası çevrede güvenlik önlemleri artırıldı. Polis, yaşanan olayla ilgili daha fazla bilgi edinmek için çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Bu tür olayların önlenmesi amacıyla mahalledeki güvenlik önlemlerinin artırılması planlanıyor. Vatandaşların huzurunu sağlamak adına çalışmalar devam edecek.