Fatih Bulut, Kendisini Meşhur Eden İrem Sak'a Klibinde Oynama Teklifi Gönderdi

Çok Sevdim Yalan Oldu Zalim Geceler şarkısıyla bir anda şöhrete kavuşan Fatih Bulut, İrem Sak’ı klibinde oynaması için davet gönderdiğini belirtti.

28 Eylül 2019 Cumartesi, 11:56
Fatih Bulut, Kendisini Meşhur Eden İrem Sak'a Klibinde Oynama Teklifi Gönderdi
-

Fatih Bulut’un seslendirdiği “Çok Sevdim Yalan Oldu, Zalim Geceler” şarkısının Tarsuslu Aşık Hüseyin Akan’a ait olmasından sonra, Bulut Mersin’in Tarsus ilçesine gelerek buraka Aşık Hüseyin ile noter aracılığıyla anlaşmaya varmış ve eserin üzerinde yüzde 35 lik hak sahibi olduğunu belirtmiş geriye kalan yüzde 65’in ise Aşık Hüseyin Akan’a ait olduğunu ifade etmişti.
Özellikle İrem Sak sayesinde şarkısının tanınması ve şarkıya çektiği kliple bir anda tüm Türkiye'nin kendisini tanımasını fırsat bilen Fatih Bulut, çok yakında 4 adet şarkı çıkaracağının müjdesini verdi. Ertem Şener'in YouTube'daki programına konuk olan Bulut, bir sıcak gelişmeden daha bahsetti.
İrem Sak'ın çektiği kısa video ile amatör şekilde seslendirdiği şarkısı bir anda milyonlara ulaşan Fatih Bulut, çıkaracağı parçalarından birisinin adının 'Sultan Süleyman' olduğunu söyledi. Ayrıca Bulut, bir şarkısında oynaması için İrem Sak'a teklif götürdüğünü de belirtti.

Yüzde 40 işitme kaybım var: Programda kendisi hakkında bir bilinmeyeni de açıklayan Bulut, şu şekilde konuştu: "2 yaşındayken geçirdiğim bir hastalık nedeniyle yüzde 40 işitme kaybım var. Nota da bilmem, notasız okurum şarkıları"
Peki Fatih Bulut kimdir?
35 (1984 doğumlu) yaşında olan Fatih Bulut Kayseri doğumlu olup 10 kardeştir. Fatih Bulut yıllardır memleketi olan Kayseri’de düğün ve özel organizasyonlarda şarkı söyleyerek geçimini sağlamaktadır.
Evli olan Bulut bir kız bir de erkek çocuk sahibi bir babadır. ‘Çok Sevdim Yalan Oldu' isimli şarkısıyla sosyal medyada en çok dinlenen şarkı listesine girmiştir.
Bulut, Mersin'de yaşayan besteci Aşık Hüseyin Akan bu eseri 1987 yılında cezaevinde iken kendisinin yazdığını eserin gerçek isminin de “Zalim Geceler olduğunu” belirtmiştir.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı