Gençlerden Başkan Seçer’e İadeyi Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde Çiftlikköy kampüsünde gerçekleşen iftar yemeği sonrasında Başkan Seçer’le tatlı yiyen üniversiteli gençler, Seçer’e iadeiziyarette bulundu. Başkan Seçer’i makamında ziyaret eden gençler arasında tatlı buluşmasına katılamayan ve sitemini sosyal medya aracılığıyla ileten kız öğrenciler de vardı.

25 Mayıs 2019 Cumartesi, 18:15
G: 25.05.2019 - 18:45
Gençlerden Başkan Seçer’e İadeyi Ziyaret
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Seçer, geçtiğimiz hafta Çiftlikköy kampüsünde gittiği iftar yemeğinde kendisi ile tatlı yemek isteyen gençlerin tatlı teklifini kırmamış ve iftar sonrası tatlı yemişti. Aynı buluşmada Seçer öğrencilerle sohbet esnasında makamına da davet etmiş, Büyükşehir Belediyesi’nin kapısının gençlere her zaman açık olduğunu ifade etmişti.
Gençler, tatlı buluşmasından bir süre sonra Seçer’i makamında ziyaret etti. Bu kez ziyarette tatlı buluşmasına katılamayan ve sitemini sosyal medyadan ileten kız öğrenciler de yerini aldı.
Gençleri makamında ağırlayan Seçer, Mersin’i ‘Gençlerin kenti’ yapabilmek için hayata geçirecekleri sosyal etkinliklerden ve gençlere sağlayacakları kolaylıklardan bahsetti. Seçer, gençlerin sorularını yanıtlarken, beklentilerini ve hayallerini de dinledi.
“Başkanımızla tatlı yiyemediğimiz için üzülmüştük”
Başkan Seçer’le tatlı buluşmasına katılamadığı için üzgün olduğunu ancak makamda ziyaret edebileceğini duyunca sevindiğini söyleyen Mersin Üniversitesi sınıf öğretmenliği ikinci sınıf öğrencisi Fatma Alagöz, “Vahap Başkanımız arkadaşlarımızla tatlı yediğinde biz farklı bir yerdeydik. Denk gelememiştik. Çok üzülmüştük” dedi.
Başkan Seçer’in kendilerini makamda ağırlayacağını duyunca yaşadığı şaşkınlığı ifade eden Alagöz, “Ziyaretten dolayı çok mutlu olduk. Başkanımızın güler yüzü ve bizimle ilgilenmesi çok güzel bir şey. Daha önce biz böyle bir şeyle karşılaşmamıştık. Başkanımıza bu anlayışından, hoşgörüsünden dolayı çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.
“Başkanımızın ilgisinden dolayı çok mutlu olduk”
Mersin Üniversitesi İnşaat Mühendisliği ikinci sınıf öğrencisi Ali ise tatlı buluşmasında Başkan Seçer’in kendilerini makama davet etmesini şaşkınlıkla karşıladıklarını belirtti. Seçer’in kendileri ile yakında ilgilenmesinden duydukları mutluluğu da ifade eden Ali, “Başkanımız tatlı yerken makamına da davet etmişti. Çok mutlu olduk, onurlandık. Büyükşehir Belediye Başkanının bu şekilde öğrencilerle ilgileniyor olması bizi gayet mutlu etti. Güzel bir ziyaret oldu. İsteklerimizi dinledi. Çok mutlu olduk” ifadelerine yer verdi.
Toplu taşımada öğrencilere yapılan indirime teşekkür ettiler
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i makamında ziyaret eden üniversiteli gençler ayrıca ziyaret esnasında Başkan Seçer’in öğrenciler için toplu taşıma ücretlerinde yaptığı indirimden dolayı da kendisine teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Bir Dönem Mersin İdman Yurdu’nda Top Koşturan Kamerunlu Futbolcu Joseph Boum Hayatını Kaybetti
Mersin’in Tarsus İlçesinde Yalnız Yaşayan Suna S. İsimli Kadın Evinde Ölü Bulundu
Mersin’in Erdemli İlçesinde Sandık Dolu Depoda Çıkan Yangın Büyümeden Söndürüldü
Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı (Msk), Pizza Lazza Harem Spor’u 81-92 Mağlup Etti
Mersin’de Düzenlenen Euroleague Fınal Four Sona Erdi, Fenerbahçe Alagöz Holding İkinci Kez Avrupa Şampiyonu
Başkan Seçer’den Sma Hastası Mehmet Ali Bebeğin Kampanyasına Destek: “Mehmet Ali’yi Bir An Önce Tedaviye Göndereceğiz”
Tarsus Doğa Parkı Ve Gençlik Kampı, Bayramda Ziyaretçi Akınına Uğradı
13 – 14 Nisan Hafta Sonu Günleri Mersin’de Nöbetçi Noter Uygulaması Var Mı? 13 Nisan 2024 Cumartesi ve 14 Nisan 2024 Pazar Günleri Noterler Açık mı?
Mersin Büyükşehir Deniz Sporlarında Da Öne Çıkan Bir Kent Olma Yolunda İlerliyor, Babil Su Sporları Merkezi Hizmete Açıldı
Mersin Büyükşehir Otizm Aile Danışma Merkezi’nde ‘Otizm Farkındalık Günü’ Etkinliği Düzenlendi