A Milli Takım, 26 Mart Perşembe günü Romanya ile oynayacağı maça yönelik antrenmanına Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde başladı. Antrenmanın başlangıcında düz koşu yapıldı, ardından ısınma hareketleri ve top çalışmaları gerçekleştirildi.
İdmanın basına kapalı olan bölümünde, Romanya karşılaşması için belirlenen taktik çalışmaları üzerinde duruldu. Takımda yer alan Aral Şimşir ve Deniz Gül antrenmanda bulunmazken, sakatlıkları nedeniyle Merih Demiral ile Zeki Çelik de çalışmalara katılamadı. Ayrıca, dün kendi kulüplerinde maça çıkan futbolcular, antrenman sonrası yenileme çalışmaları ile günü geçirdi.
Aral Şimşir’in, dün Midtjylland’ın Viborg ile oynadığı karşılaşmada yaşadığı sakatlık sonrası, milli takım sağlık heyetinin edindiği bilgilere göre, 23 yaşındaki futbolcunun Romanya maçı için durumu olumsuz etkilediği öğrenildi. Bu gelişme sonrası, Aral’ın A Milli Takım aday kadrosundan çıkarılması bekleniyor.
Öte yandan, antrenmanı TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF 1. Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı da takip etti. Milliler, yarın saat 16.45’te çalışmalarına basına kapalı olarak devam edecek.
