Takımın Beden Eğitimi Öğretmeni Emrah Kaş, bu başarıyı değerlendirirken, "Takımımız, bu sezon da Türkiye Şampiyonu olarak önemli bir başarıya imza attı. Üst üste üçüncü kez kazanılan bu şampiyonlukla çıtayı daha da yukarı taşıdık. Sezonu büyük bir gurur ve mutlulukla tamamlıyoruz. Öğrencilerimizin gösterdiği özveri, disiplin ve takım ruhu bu başarının en önemli unsurlarını oluşturdu" dedi.
Kaş, başarıda emeği geçen herkese teşekkür ederek, başta Ali Ağaoğlu ve Sena Ağaoğlu olmak üzere, Okul Müdürü Uğur Özdemir’e, Dudulluspor Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Ekrem Taslak ve ekibine, ayrıca Beşiktaş Kadın Futbol Takımları’na katkılarından dolayı teşekkür etti.
Takım kaptanı Büşra Coşar, "Üst üste üçüncü kez Türkiye Şampiyonu olarak tarihi bir başarıya imza atmanın gururunu yaşıyoruz. Turnuva boyunca çok güzel bir mücadele ortaya koyduk. Bu başarıda emeği olan ve bize inanan herkese teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.
Final karşılaşmasında 6 gol atarak ‘double hat-trick’ yapan takım kaptanlarından Yaren Ersen ise, "Üç yıl üst üste Türkiye Şampiyonu olmak kolay elde edilebilecek bir başarı değil. Bu nedenle bizim için çok değerli ve gurur verici bir rekor. Bu süreçte büyük fedakârlıklar yapıyor, zaman zaman zorlanıyor ancak sonunda emeklerimizin karşılığını almak tarifsiz bir mutluluk. Geçtiğimiz yıl ülkemizi Dünya Kupası’nda temsil etmek de hem takımımız hem de bizim için çok önemli bir deneyimdi. Hedefimiz başarılarımızı sürdürmek ve okulumuzu en iyi şekilde temsil etmeye devam etmek" şeklinde konuştu.
