Kars'ta 17 Yıl Hapis Cezası Bulunan Firari, Baza Altında Ele Geçirildi.

Kars'ta 17 yıl hapis cezası bulunan firari suçlu, evdeki baza altında saklanırken yakalandı. Olay, polisin düzenlediği operasyonda gerçekleşti ve G.G. isimli şahıs gözaltına alındı.

Kars'ta 17 Yıl Hapis Cezası Bulunan Firari, Baza Altında Ele Geçirildi.
Kars'ta 17 yıl hapis cezası bulunan firari suçlu, evdeki baza altında saklanırken yakalandı. Olay, polisin düzenlediği operasyonda gerçekleşti ve G.G. isimli şahıs gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Kars İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Sarıkamış İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik bir çalışma başlattı. Bu kapsamda, çeşitli suçlardan dolayı hakkında 17 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan G.G. (47) isimli şahsın izine ulaşıldı.

G.G., "bir yabancıyı ülkeye sokma veya ülkede kalmasına imkan sağlama", "uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama", "parada sahtecilik", "kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın alma ve kullanma", "kamu malına zarar verme", "basit yaralama", "ruhsatsız ateşli silah ve mermi bulundurma" ve "kendi kullanımı için kenevir ekimi" gibi suçlardan arandığı öğrenildi.

Ayrıca, G.G.'nin ceza infaz kurumundan firar ettiği ve hasımlarına zarar verme ihtimaline karşı güvenlik güçlerince arandığı bildirildi. Elde edilen bilgiler doğrultusunda teknik ve fiziki takip sonucunda saklandığı adres tespit edildi.

Belirlenen adrese yapılan baskında G.G., evin yatak odasında baza altında gizlenmiş halde yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan hükümlü, yeniden ceza infaz kurumuna teslim edildi.

Kars Emniyet Müdürlüğü, suç ve suçlularla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini ve benzer operasyonların aralıksız devam edeceğini duyurdu.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin