Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla firari şahısların yakalanması için çalışmalarını sürdürdü. Edinilen bilgilere göre, "birden fazla kişi tarafından gece vakti silahla yağma" suçundan 15 yıl hapis cezası kesinleşmiş olan O.K., yapılan operasyonla yakalandı ve işlemlerinin ardından ceza infaz kurumuna gönderildi.
Bu operasyon kapsamında, "nitelikli olarak konut dokunulmazlığını ihlal etme" ve "bina içerisinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık" suçlarından toplam 3 yıl 11 ay 15 gün hapis cezası bulunan S.Ş. de ele geçirildi. S.Ş. emniyetteki işlemlerinin ardından ceza infaz kurumuna sevk edildi.
Ayrıca, "hırsızlık" suçundan 5 yıl hapis cezası bulunan D.D. isimli hükümlü de polis ekiplerince yakalandı. Hükümlülerin yakalanması, Kırıkkale'de asayişin sağlanması açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
