Kızılay Muş Şube Başkanı Cengiz Koç, Denetim Komisyonu Üyesi Olarak Seçildi

Kızılay Muş Şube Başkanı Cengiz Koç, Genel Başkanlık Denetim Komisyonu'na seçildi. Koç, Kızılay’ın geçmişi ve çalışmalarını anlattığı toplantıda önemli projelerden bahsetti.

Kızılay Muş Şube Başkanı Cengiz Koç, Denetim Komisyonu Üyesi Olarak Seçildi
Kızılay Muş Şube Başkanı Cengiz Koç, Genel Başkanlık Denetim Komisyonu'na seçildi. Koç, Kızılay’ın geçmişi ve çalışmalarını anlattığı toplantıda önemli projelerden bahsetti.
Google News'te Abone Ol

Kızılay Muş Şube Başkanı Cengiz Koç, geçtiğimiz hafta yapılan Kızılay Genel Başkanlığı Olağanüstü Genel Kongresi'nde Denetim Komisyonu Üyesi olarak seçildi. Bu vesileyle düzenlediği toplantıda, Kızılay’ın tarihine ve bugüne dair önemli bilgiler verdi. Toplantıya Muş Valisi Vedat Büyükersoy, Belediye Başkanı Feyat Asya, İl Emniyet Müdürü Ahmet Cemal Çalışkan gibi protokol üyeleri katıldı. Koç, Kızılay’ın geçmişteki zorluklarını vurgulayarak, bugün hayata geçirilen projelerin önemine dikkat çekti. Kızılay’ın daha önce hizmet vermeyen bir kurum olduğunu, şimdi ise birçok alanda faaliyet gösterdiğini belirtti. Koç, Türkiye'nin kan toplama oranının Avrupa ve Amerika’ya göre oldukça yüksek olduğunu ifade etti. Ayrıca, Muş'ta üniversite kampüsünde yeni bir şube açacaklarını ve ihtiyacı olan öğrencilere gizli yardımlar yapacaklarını da duyurdu. Koç, Hasköy ilçesinde çadır üretim tesisi kuracaklarını ve buradan istihdam sağlanacağını dile getirdi. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Feyat Asya, Kızılay’ın Muş’taki başarılı çalışmalarını takdir ederek, Koç’a başarılar diledi. Vali Vedat Büyükersoy da Kızılay’ın Muş için önemini vurguladı. Koç, toplantının sonunda kendisine destek verenlere teşekkür etti ve çalışmalarını Ankara’dan sürdüreceğini belirtti.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin