Koç’tan AK Parti’ye Sert Eleştiri: “Lokmalar Altın Tabakta Geliyor”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, Ankara'da yaptığı açıklamada, AK Parti’nin iktidarının israf ve yalanlarla dolu olduğunu ifade etti.

Koç’tan AK Parti’ye Sert Eleştiri: “Lokmalar Altın Tabakta Geliyor”
CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, Ankara'da yaptığı açıklamada, AK Parti’nin iktidarının israf ve yalanlarla dolu olduğunu ifade etti.

Koç, “Bunlar 13 yıl önce ‘bir lokma, bir hırka’ diyerek yola çıktılar. Ancak zamanla lokmalar altın tabaklarda sunulmaya başlandı. Evleri saraylara dönüştü.” diyerek, halkın inandığı değerlere dikkat çekti. Ayrıca, israf konusuna da değinerek, bazı yetkililerin bu durumu itiraf ettiğini belirtti.

Halkın Dini Değerleri ve Siyasi Tercih

Koç, mevcut iktidarın, halkın dini inançlarını istismar ettiğini savunarak, “Bu millet, senin gelmeden önce Müslümandı ve bu şekilde yaşamaya devam ediyor.” dedi. İktidarın haram ve yalanla inancı yan yana getiremeyeceğini vurguladı.

Saraya Sığmayanların İsyanı

Koç, ekonomik eşitsizliklere dikkat çekerek, “Nüfusun yüzde biri, gelirin yüzde 54’ünü alıyor. Bu tablodan huzur çıkmaz.” dedi. İktidarın, halkın ihtiyaçlarını görmezden geldiğini, CHP’nin ise bu durumu değiştirmek için kararlı olduğunu ifade etti.

Vatandaşa Çağrı

Son olarak, Koç vatandaşlara seslenerek, “Bu muktedirlere mutlaka bir sandık dersi vermek gerekiyor. Korkmayın, sinmeyin, yılmayın. Mücadelenizi ve bayrağınızı hep yükseltin.” şeklinde konuştu.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin