Kulu Bölge Devlet Hastanesi'nde 24 yıldır görev yapan Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Mehmet Doğmuş ile bu yıl mezun olup atanan oğlu Pratisyen Doktor Yusuf Seran Doğmuş, hastalara birlikte hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyor. Dr. Yusuf Seran Doğmuş, babası gibi Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan sonra ilk görevini babasının çalıştığı hastanede alarak, onun izinden gitmekte. Baba-oğul, hastaları birlikte muayene ederek tedavi süreçlerinde bilgi alışverişinde bulunuyorlar.
Baba Dr. Mehmet Doğmuş'un Mesleki Geçmişi
Uzman Dr. Mehmet Doğmuş, Kulu Bölge Devlet Hastanesi'nde genel cerrah olarak çalıştığını belirterek, "1993 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldum. 2001 yılında Gazi Üniversitesi'nden genel cerrahi ihtisası aldım. O tarihten bu yana Kulu'da 24 yıldır hizmet veriyorum. Kulu'ya hizmet etmekten gurur duyuyorum. Çocuklarımın da burada hizmet vermesini umuyorum" dedi.
Dr. Yusuf Seran Doğmuş'un Gelecek Hedefleri
Dr. Yusuf Seran Doğmuş, 2025 yılı Hacettepe Tıp mezunu olarak, "Babamın olduğu hastaneye pratisyen hekim olarak atandım ve şu an acil serviste görev yapıyorum. Zorunlu hizmetimi tamamladıktan sonra Ankara'da ortopedi uzmanlığı için asistanlık yapmayı planlıyorum. Babamla birlikte çalışmak benim için büyük bir mutluluk ve onur. Onun izinden giderek, insanlara ve vatanımıza faydalı olmak için doktor olmaya karar verdim" şeklinde konuştu.