Erdemli Belediyesi Çocukları Sevindirmeye Devam Ediyor

Belediyeden çocuklara kule park, Erdemli Belediyesi, tüm mahallelere içinde oyun grupları ve spor aletleri bulunan en az bir park hedefinde emin adımlarla ilerliyor.

01 Ocak 2018 Pazartesi, 20:45
Erdemli Belediyesi Çocukları Sevindirmeye Devam Ediyor
-

Daha önce sahilde şehrin ilk gemi parkının yaparak çocuklara armağan eden Erdemli Belediyesi, bu kez de Koyuncu Mahallesi’ne ‘kule park’ yaparak çocukları sevindirdi.

ÇOCUKLARA KULE PARK ARMAĞAN EDİLDİ
 
Gençlerin ve çocukların sağlıklı gelişimini sağlamak amacı ile başlatılan çalışmalar kapsamında Erdemli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından Erdemli’nin tüm mahallelerine çocuk oyun parkları ve spor aletleri yapılmaya devam ediliyor. Koyuncu Mahallesi’nde yeni yapılan kule parkta incelemelerde bulunan ve konuyla ilgili bir açıklama yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bugüne kadar birçok yeniliğin kendileri tarafından vatandaşlara armağan edildiğini kaydetti.
HER MAHALLEYE PARK
Bugüne kadar ilçede oyun grubu ve park hizmetleri noktasında büyük bir rekora imza attıklarını dile getiren Belediye Başkanı Tollu, bu konuda son derece iddialı olduklarını ifade etti. ‘Parkı olmayan hiçbir mahalle kalmayacak’ sloganıyla yola çıkarak büyük aşamalar kaydettiklerini söyleyen Tollu, son olarak Koyuncu Mahallesi’ne kule park çocuk oyun grubu inşa ettiklerini dile getirdi. Erdemli tarihinde yakın bir zamana dek çocuklar için ne oyun ne de yeşil alan parkı olduğunu söyleyen Tollu, “çok az sayıda vardı fakat bütün çocuklar ulaşamıyordu. 2009 senesinde göreve gelir gelmez bu konuda bir hamle yaptık. 12 Mahallemiz vardı ve tamamında çocuklara oyun parkı armağan ettik. Daha sonra bütün okulların bahçelerine oyun grubu kurarak çocuklarımızı sevindirdik. 2014 yılında Mersin’de uygulamaya başlanan yeni büyükşehir yasasıyla birlikte mahalle sayımız 71 oldu. Bunlardan 49 tanesi köy. Bugüne kadar bu köylerimizde yaşayan çocuklarımız oyun parkları ile tanışmamıştı. Köylerimizin büyük kısmının bu sorununu çözdük. Şu an arkadaşlarımız eksiklerini tespit ettiği yerlerde çalışmalarını sürdürüyorlar. Çocuklarımızı sevindirmek adına farklı uygulamalara da imza atıyoruz bu konuyla ilgili. İşte kule park da bunlardan bir tanesi. Her şey çocuklarımız için” dedi.
OYUN GRUBU OLMAYAN MAHALLE KALMAYACAK
Bundan sonra da yeni oyun parklarının ve gruplarının yapılacağını belirten Tollu, birçok yerde sağlıklı yaşam anlayışı çerçevesinde bu parklara spor aletleri de konumlandırdıklarının altını çizdi. ‘Erdemli’nin her mahallesi hiçbir ayrım yapılmadan aynı hizmeti almaya devam edecek’ diyen Tollu, açıklamasının sonunda bu hizmetlerin yerine getirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirtti ve bir kez daha hizmetlerin artarak devam edeceğini vurguladı.  
VATANDAŞLAR MEMNUN
Yapılan parkı çok beğendiklerini söyleyen ve emeği geçenlere teşekkür eden vatandaşlar, Erdemli Belediyesi’nin kendileri için her şeyin en iyisini yapacağına olan inançlarını dile getirdiler. Çocuklarının eğlenme ihtiyaçlarının bu park sayesinde giderileceğini öngören vatandaşlar, hizmetlerinden dolayı Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür ettiler.
 
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti